Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Hernández i Fran Antón

Fran Antón s'afarta i publica la foto que delata a Kiko Hernández

Fran Antón ha compartit una imatge que ho diu tot

Fran Antón s'ha convertit en l'home del moment perquè manté una estreta amistat amb Kiko Hernández. El tertulià assegura que entre ells no hi ha res i que si n'hi hagués no tindria problema a explicar-ho, però cada vegada hi ha més rumors. Una coneguda revista ha publicat unes fotos que no deixen cap dubte: entre ells hi ha una connexió especial.

Fran Antón està cansat dels rumors i vol fer una vida normal, per això ha compartit la instantània definitiva. Han explicat que ha estat a Cadis amb el seu amic i ell, sense cap mena d'intenció, n'ha revelat el motiu. Cal deixar clar que en cap moment no ho ha fet amb mala intenció, de fet tot ha estat sense voler.

Fran Antón, l'amic especial de Kiko Hernández
Fran Antón és molt discret | FRAN ANTÓN @FRANANTONLOPEZ

Fran ha publicat una foto seva i a la ubicació deixa clar que ha estat feta al lloc on ha estat amb el col·laborador. A sota escriu la paraula «teatre», així que és evident que era a Cadis per motius laborals. L'exgranhermano ha viatjat fins a Andalusia per passar-hi un temps i intentar allunyar-se de la pressió mediàtica.

Fran coneix molt bé el polemista i sap que és molt reservat amb la seva vida privada, de fet se'n coneix molt poc. Quan va concursar a Gran Hermano va mantenir una relació amb una jove anomenada Patricia i és el seu darrer festeig conegut. Però ell ha deixat clar que fora de càmeres ha tingut una vida molt rica i que ha tingut dues parelles estables.

Antón ha delatat sense voler Kiko Hernández, que insisteix en una versió: entre ell i l'actor hi ha una simple amistat. Es van conèixer treballant al teatre, d'un moment a l'altre van connectar i ara tenen una relació fantàstica. De fet ha sortit publicat que tenen al cap compartir un altre projecte damunt dels escenaris.

Fran Antón assumeix que s'ha acabat una etapa

Fran està centrat en la seva carrera i no vol protagonitzar escàndols innecessaris, per això no participarà en cap joc. El seu company té bon tracte amb la revista Diez Minutos, és la seva publicació de capçalera, i podria fer servir aquest espai per parlar. Però no ho farà perquè és extremadament discret i perquè sap que hi ha alguna cosa que no és igual.

Kiko Hernández
Fran Antón no ha cometido ninguna imprudencia | MEDIASET

Antón va conèixer Kiko en un bon moment, quan seguia sent un dels col·laboradors més protegits de Sálvame. Ara ha perdut la seva immunitat i ha de donar explicacions sobre tots els problemes que ronden la figura pública. No està passant un bon moment perquè ha de parlar de Belén Rodríguez, que fins fa poc era com la seva germana.

L'artista ha explicat, sense voler-ho fer, quina és l'única veritat: Hernández va viatjar a Cadis per veure'l actuar. Entre ells s'ha creat un vincle molt especial i el Fran està sent el seu gran suport. Necessita ajuda perquè tot s'ha tornat en contra i a Sálvame no deixen de parlar dels seus secrets.

Fran Antón ha treballat als millors escenaris

Fran és un gran professional, no necessita la premsa del cor per cridar l'atenció de la premsa. Per això està incòmode amb tot el que passa: ell té la seva vida i no la vol vendre. El problema és que el públic vol respostes i a Sálvame no pararan fins a aconseguir allò que busquen.

Antón continua amb la seva carrera, no té intenció d'allunyar-se del soroll mediàtic perquè no hi té res a amagar. Per això Lecturas l'ha enxampat al costat del col·laborador: una imatge que val més que mil paraules.