Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Ana Rosa Quintana seriosa.

Ana Rosa Quintana revela què li impedeix tornar ara a Telecinco

Ana Rosa confirma el motiu de la seva absència a l'arrencada de la temporada

Ana Rosa Quintana segueix causant certa preocupació entre els seus seguidors, ja que segueix sense reaparèixer a Telecinco. Tot i que tot apuntava que la presentadora madrilenya tornaria a asseure's al plató del seu programa durant aquest mes. Setembre era el mes marcat per a la tornada després de 10 mesos d'un dur tractament contra un càncer de mama que li van diagnosticar el mes de novembre passat.

Però res més lluny de la realitat. Els seus desitjos no s'han pogut complir per desgràcia, però no deixa que això la desanimi. I és que tot pot canviar en qüestió d'hores i podríem veure-la a plató abans del que sembla.

Ana Rosa Quintana no ha tornat amb l'arrencada de la temporada com s'havia planejat

La veterana comunicadora deixava gelat tot Telecinco i els seus milers de seguidors totalment desolats. Tot va començar després que un matí de novembre del 2021 es posés davant de les càmeres per anunciar que havia d'apartar-se de la feina durant un temps indefinit. Li havien detectat un càncer de mama i l'únic que podia fer era posar-se en mans dels metges per intentar curar-se com més aviat millor. No tornaria a treballar fins que li ho permetés la salut.

Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera
Ana Rosa té ganes de tornar a la televisió: l'esprint final | Mediaset

La veritat és que, durant tot aquest temps, a la comunicadora se l'ha vist acompanyada per tota la família. També, pels seus companys de feina i grans amics, alguns també procedents de la televisió.

El motiu real pel qual la presentadora no ha tornat al setembre

Ha estat una travessia llarga i això Ana Rosa ho sap, però només li queda un pas més per superar aquest càncer que li ha trastocat la vida com mai no s'hauria imaginat. Ara, tots els seguidors del seu programa estan esperant amb ànsies que aparegui com més aviat millor a la pantalla, però ella sap que les presses són males conselleres i ha d'anar amb peus de plom per no fer cap pas en fals.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana rep el suport dels seus companys | EUROPA PRESS

Tot apuntava que, el 19 de setembre, Ana Rosa podria tornar al plató del qual va sortir fa gairebé un any. Però, finalment, Joaquín Prat i Patricia Pardo no podran tornar-la a veure allà aquest mes. El mes d'octubre serà el mes en què, en principi, la conductora tornarà a l'espai matinal de Telecinco.

I és que l'únic motiu pel qual encara no ha tornat són unes proves mèdiques que s'ha fet aquests darrers dies, els resultats dels quals encara espera perquè li donin l'ok. Llavors, ja podrà reaparèixer amb tots els honors al qual ha estat el seu plató durant més de 15 anys.

Unes proves mèdiques tenen la culpa que no hagi tornat

Tot i que tothom esperava el seu retorn imminent, Joaquín Prat i Patricia Pardo segueixen recordant-la cada dia i acomiadant-se amb un petó fort, cosa que segur que la comunicadora agraeix en aquest esprint final que li queda.

En els darrers dies, ha cridat l'atenció el missatge de comiat en record d'Ana Rosa Quintana per part de Joaquín Prat. L'actual presentador d'El programa de Ana Rosa i Ya es mediodía finalitzava el programa de dimecres amb unes paraules que molts no han entès del tot.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat envia un missatge enigmàtic a la seva companya i amiga | Mediaset

«Avui, particularment, un petó enorme», deia el missatge del comunicador. Tot apunta que fa referència als resultats de les proves mèdiques pels quals la periodista sent tanta ansietat. Vol conèixer els resultats com més aviat millor i travessa els dits perquè les proves per les quals ha passat aquests darrers dies siguin positives.