Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb un 'blazer' vermell

Ana Rosa Quintana fa la revelació més dura sobre el seu càncer

Ana Rosa Quintana se sincera amb els mitjans

Ana Rosa Quintana ha rebut el Premi Poder Femenino de la revista Yo Dona. Aquesta setmana, amb motiu d'aquest premi, la presentadora havia cridat l'atenció dels espectadors amb el seu 'outfit': un vestit color vermell de setí, compost d'una 'blazer' i pantalons, que ha donat moltes pistes.

Ana Rosa Quintana va abandonar sobtadament el programa uns minuts abans que finalitzés del tot. Un acte que ha sorprès tant el públic com els teleespectadors, però que tenia causa justificada.

Malgrat el patiment d'aquests últims anys, la periodista ha tingut unes paraules agradables amb què ha deixat clar un missatge positiu: «En la meva vida personal ha estat un any duríssim. Va començar el 2021, però amb final feliç i, al final, jo em quedo amb els finals feliços».

El Premi Poder Femenino de Yo Dona

​​​​​​Ana Rosa Quintana ha rebut aquesta setmana el Premi Poder Femenino de Yo Dona. S'hi ha vist reconegut el seu treball com a periodista i ha estat ella mateixa qui ha volgut recollir aquest especial guardó. Un moment en què ha esmentat unes paraules boniques, fent referència a la seva malaltia.

«A la meva vida personal ha estat un any duríssim. Va començar el 2021, però amb final feliç i em quedo amb els finals feliços», confessava la comunicadora. Sabem que aquests darrers anys no estan sent gens fàcils per a ella després de la seva malaltia, però, malgrat això, sempre es queda amb el costat positiu de les coses.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana al plató de Telecinco. | TELECINCO

A més a més, gràcies a tot el suport que ha rebut per part del seu entorn, tant amics com familiars, Ana Rosa Quintana ha pogut lluitar millor contra la seva dura malaltia. Així ho ha assegurat ella mateixa: «Ho han passat molt malament suposo, mai no m'ho han demostrat. M'han fet la vida molt agradable i han estat un suport importantíssim, importantíssim. En els moments difícils es veu la categoria humana d'aquells que t'envolten, no només de la meva família, que és fonamental, sinó també dels meus amics, els meus companys. Ha estat molt emocionant».

Ana Rosa Quintana ha continuat a la televisió

Cal esmentar que, després d'aquests darrers anys difícils per a la presentadora, no s'ha volgut donar per vençuda i no ha parat de treballar. Malgrat l'aturada que va patir a la televisió, ella ha confessat que ha tornat per la porta gran al seu programa de sempre.

«Sí, no he parat. No he parat perquè m'he trobat bé, dintre de tot això m'he trobat bé», reconeixia la comunicadora. Ana Rosa Quintana actualment fa una vida una mica més tranquil·la que abans, una vida més relaxada en què té una cura especial a causa del seu estat de salut.

«Faig la mateixa vida que abans, però he après que spc vulnerable. Soc una persona que sempre he estat molt sana. És que ni em constipo i, de sobte, això et para en sec. Llavors cal aprendre que som humans, som vulnerables, però això no vol dir que no hem de seguir caminant».

Ana Rosa Quintana ha donat unes declaracions en què se l'ha vista molt tranquil·la i serena malgrat la seva delicada situació.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp