Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana envia un seriós avís a la seva substituta: «És el seu programa»

Ana Rosa Quintana tornarà en qüestió de dies

Ana Rosa Quintana ja és a Madrid després de gaudir d'unes setmanes de vacances. Durant la seva absència, havia deixat el programa en mans de Joaquín Prat, Patricia Pardo i Ana Terradillos. Però durant els últims dies s'hi ha sumat una nova cara. Bea Archidona, que fins ara havia exercit de reportera, porta des del 16 d'agost al capdavant d'El programa del verano. A més, ho fa enregistrant bones audiències. La periodista va voler agrair l'oportunitat que li havien concedit.

▶️ Vídeo del dia

Amb el retorn d'Ana Rosa desconeix del tot quin serà el seu futur laboral. Tots els companys desitgen amb moltes ganes el retorn de la presentadora. «Ha estat un any en què l'hem trobat molt a faltar», apuntava la substituta. Continuava dient que «aquest equip és com una família i entre els uns i els altres hem suportat l'absència. Però tenim moltíssimes ganes que torni», ha apuntat. Si no hi ha canvis d'última hora, està previst que la presentadora es reincorpori al seu lloc en qüestió de dies.

La seva idea és començar a treballar a mitjans setembre, coincidint amb l'inici de la temporada televisiva. L'esperen uns mesos apassionants i no se'ls vol perdre per res del món. Tant els companys com els espectadors estan molt atents a la seva decisió.

Ja són deu mesos els que s'allunyen de l'espai matinal de Mediaset. Tot a la redacció gira al voltant d'ella. Però més enllà dels terminis, el que és realment important és que està plenament recuperada del càncer i aquesta és la gran notícia que esperaven tots.

Imatge d'Ana Rosa Quintana amb els seus companys de productora.
Ana Rosa Quintana rep el suport de tots els seus companys | GTRES

Ana Rosa Quintana serà rebuda amb els braços oberts pel seu equip. «Pel seu caràcter i pel seu carisma omple el plató i la redacció. Aquest és el seu programa, porta el seu nom, i hi ha d'estar; estem desitjant que torni», va explicar Archidona a Vertele.

Admet que durant els darrers anys ha tingut una gran mestra de la qual ha après molt. Encara que han hagut de viure aquesta etapa des de la distància, vol agrair-li la confiança dipositada. No oblidem que ha passat de ser una reportera a conduir el format.

Acumula ja 7 anys a casa, i es mostra encantada amb la responsabilitat que ha assumit durant aquestes setmanes. Això sí, no era la primera vegada que provava aquest rol. «Estic en un repte que s'ha d'afrontar agafant el toro per les banyes i a per totes. Estem parlant de l'estiu, quan els companys deixen el llistó molt alt, i òbviament més ella», apuntava. Admetia que «els estic fent cas, gaudint i donant el màxim, perquè no es mereix menys».

Ana Rosa Quintana, amb diversos fronts oberts

Ana Rosa Quintana es mostra encantada amb tot allò que l'espera a partir del setembre. Pretén informar i analitzar tot allò que ofereixi l'actualitat. Però també hauran de fer front a uns quants contratemps amb els treballadors.

Imatge d'Ana Rosa Quintana als toros.
El públic no pot esperar més per tornar a veure Ana Rosa Quintana a la televisió | GTRES

Mostra una certa preocupació pels seus companys, que s'han vist esquitxats per diferents assumptes personals. Patricia Pardo confirmava la relació amb Christian Gálvez, mentre que Joaquín Prat es veia sorprès per les declaracions del seu germà. Federico va explicar que vivia al carrer i sense l'ajuda de la seva família. Cal no oblidar la situació de Marta Riesco. La relació amb el seu noi va vent en popa, però al programa de Telecinco es van veure obligats a desplaçar-la. No volien que carregués amb tanta responsabilitat mediàtica.

Ana Rosa Quintana se sent amb forces per lluitar contra això i tot allò que se li presenti. En un parell de setmanes la tornarem a veure davant de les càmeres.