Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac confirma que Rociíto ha plorat en assumir que la relació s'ha d'acabar

Fidel Albiac no vol veure patir la seva dona

Fidel Albiac sap tot allò que ha hagut de passar la seva dona. Per això, és conscient que la relació que manté amb algunes persones del seu cercle més proper ha d'acabar.

Durant els últims 20 anys, Rociíto ha hagut de veure com a part de la seva família es posicionava en contra seu en la seva particular guerra amb el pare dels seus fills.

Muntatge amb les cares en primer pla i serioses de Rocío Carrasco i Fidel Albiac
Fidel Albiac sempre ha estat molt pendent de Rocío | CatalunyaDiari

I és que, malgrat saber tots els problemes que ha tingut amb el seu exmarit, els membres més mediàtics d'aquest conegut clan han decidit no creure's la versió i assenyalar el mateix Fidel Albiac com el culpable del seu distanciament amb Carrasco.

Però ara tot apunta que Rocío s'ha cansat d'aquesta situació i, a través de la seva nova sèrie-documental, ha decidit destapar tots els draps bruts dels seus oncles Amador i Gloria.

Després de revelar què va passar veritablement amb el testament de 'La más grande', la dona de Fidel Albiac ha volgut fer públic un desagradable episodi que va tenir lloc a la notaria després de la mort de la seva mare.

La dona de Fidel Albiac explica tot el que va passar

Fidel Albiac no esperava que la seva dona anés a fer públic el desagradable episodi que va viure fa uns anys amb els seus dos oncles. En l'última entrega d'En el nombre de Rocío, la presentadora de televisió va voler explicar què és el que va passar a la notaria després de l'obertura del nou testament.

I és que, com ja va explicar el capítol anterior, hi va haver dos testaments. Al primer, Rociíto va ser desheretada per la seva mare i la seva tia Gloria va ser nomenada l'administradora de l'herència dels seus nets, Rocío i David.

Rocío Carrasco
La dona de Fidel Albiac carrega durament contra els oncles | MITELE

Però quan la dona de Fidel Albiac va optar per trencar tots els llaços amb el seu exmarit, la cantant va decidir fer un nou testament, nomenant la seva filla hereva universal de tots els seus béns.

Ara, durant l'emissió de la nova entrega d'aquesta docu-sèrie, Rocío ha continuat explicant les conseqüències que va comportar aquest canvi d'última hora.

La parella sentimental de Fidel Albiac explica que, durant una de les reunions que van tenir amb el notari, es va produir una gran baralla entre ella i els seus dos oncles. «És veritat que els vaig anomenar pocavergonyes», reconeixia.

«Quan jo estic en aquest notari, faig un comentari sobre Gloria Camila i José Fernando. I en aquell moment, salta José Antonio i em diu que la meva tieta Gloria està en aquesta finca per cuidar aquests nens, ja que jo no ho faig», va començar explicant Carrasco.

«Jo no me'n recordo exactament de com vaig entrar en còlera. Sé que allà es van sentir crits des de l'altra punta de la notaria i mira que és una planta sencera d'un edifici del carrer Serrano (Madrid)», començava dient.

«Jo en un primer moment m'exalto molt, començo a plorar i li dic que no té vergonya. És a ell a qui primerament li dic que no té vergonya», va continuar relatant la dona de Fidel Albiac.

«A continuació, vaig cap a Gloria i li dic: 'tu tens menys vergonya que ell encara, perquè la sang no corre per les venes, però la meva sang corre per les teves. I tu tens menys vergonya per consentir que ell em parli com m'ha parlat'. Després, vaig agafar i me'n vaig anar», deia contundent.

Fidel Albiac s'assabenta de la teoria de la seva dona

Després d'explicar aquest desagradable episodi, la filla de Rocío Jurado va voler compartir amb tots els seguidors del format una teoria que li porta rondant tots aquests anys pel cap.

I és que, segons ella, ha trobat la clau de per què Gloria i José Antonio es van posicionar al costat d'Ortega Cano després de la mort de la seva mare.

Imatge de José Antonio i Gloria Mohedano
José Antonio i Gloria Mohedano, en el punt de mira de Rociíto | Catalunya Diari

«Una vegada morta la seva germana, ja no podien xuclar-ne més, ja que tocava xuclar d'Ortega. Així que, Gloria se'n va a 'Yerbabuena' perquè era l'únic lloc on podia seguir xuclant per no treballar com no ha treballat en la seva puta vida. No sap fer la 'o' amb un canut ni a dins ni fora d'una casa», opinava sobre Gloria Mohedano.

«Estaven treballant a 'Yerbabuena' i ho camuflen com que estaven cuidant els nens. La tia no cuida els nens si no treu un rendiment econòmic», concloïa ben ferma.