Fotografia d'Iker Casillas amb Sara Carbonero.

Sara Carbonero ja no es creu l'última mentida d'Iker Casillas

Sara Carbonero ja coneix la nova il·lusió d'Iker, encara que ell ho negui

Sara Carbonero s'ha quedat sense paraules després de veure com una revista treia a la portada una de les exclusives que generarà molt enrenou en els propers dies.

Sara Carbonero es va separar fa un any i mig de l'exporter del Reial Madrid. Després d'aquesta ruptura que molts ja predeien des de feia temps, ha vist que el seu ex ha estat relacionat amb moltes dones durant tot aquest temps. Això sí, cap relació va progressar, però ara tot ha canviat.

Quan crèiem que Iker Casillas continuava solter, la portada de la revista ¡Hola! ha suposat tota una bomba per als seguidors de l'exesportista i la seva nova conquesta, María José Camacho.

Sara Carbonero confirma que el seu ex ha tornat a mentir

Estem parlant d'una portada a pàgina completa on es pot veure Iker Casillas i María José caminant junts per una zona que està envoltada de palmeres. En una altra de les fotografies de la portada, tots dos es troben en un vaixell dedicant-se gestos afectuosos que fan veure que hi ha una bonica relació entre ells.

María José Camacho és una exfutbolista que va ser notícia fa un any quan va patir una pèrdua tràgica, com va ser la del seu marit, l'exporter Francesc Arnau.

Fotomuntatge de Sara Carbonero i Iker Casillas
Sara Carbonero no es creu res de la darrera mentida de Casillas | GTRES

El que va ser porter del Barça i el Màlaga, i que per aquelles dates treballava com a director esportiu del Reial Oviedo, es llançava a un tren de passatgers. Així, perdia la vida a la capital asturiana el maig del 2021.

Sens dubte va ser tota una garrotada per a María José Camacho, la nova il·lusió d'Iker Casillas, i els dos fills que tenien en comú el matrimoni.

La foto d'Iker Casillas amb la seva nova xicota després de quedar-se vídua fa un any

«Li diria mil vegades t'estimo. Sempre et queda si hagués dit això, si hagués dit allò o si l'hagués portat al metge. Això no és un duel normal», sostenia després de morir el seu marit.

«Quan veig la pèrdua d'altres persones per un càncer penso per als meus endins que tant de bo el meu marit hagués estat això», va admetre Camacho mesos després de perdre l'home que li va donar als seus dos fills.

Imatge de Francesc Arnau i la seva dona María José Camacho
Francesc Arnau va deixar vídua María José Camacho, la nova il·lusió de l'ex del Reial Madrid | Cedida

María José va ser futbolista del Barça, equip pel qual va signar l'any 2000 després de dos anys jugant al Terrassa. Justament, al club català va conèixer qui s'acabaria convertint en el seu futur marit.

En els seus primers temps de festeig, ella se'n va anar amb Arnau. No el va deixar sol, ja que quan va fitxar pel Màlaga, Camacho va fer el mateix per la secció femenina d'aquell club. Amb tot, va deixar el Barça i els seus estudis d'Infermeria, van tenir el seu primer fill, en Marc, el 2003, i el segon va néixer a finals del 2004.

Sara Carbonero sap que la relació va començar fa tres mesos

Iker Casillas i María José, segons la revista que ha publicat l'exclusiva, estarien quedant des de fa tres mesos. A les imatges que apareixen a l'interior de la publicació, tots dos surten a bord d'un iot a la costa de Sotogrande.

La veritat és que Sotogrande no ha estat l'únic destí de la parella. També s'han acostat a Marbella, on un dia abans de ser fotografiats han sopat amb un grup d'amics. Després de la vetllada, van passejar en solitari mentre s'agafaven de la cintura i van mostrar gestos còmplices que parlen de l'estat de felicitat en què es troben.

Muntatge fotogràfic d'un mòbil amb una 'storie' d'Iker Casillas
Iker Casillas s'ha mostrat ferm després de veure la portada de la seva nova relació | Catalunya Diari

No és la primera noia amb qui relacionen el de Móstoles des de la seva separació del març del 2021. Però la portada d'avui posa de manifest que Iker Casillas ja ha oblidat Sara Carbonero. Això sí, Iker ha reaccionat a la notícia publicant un 'storie' on afirma que la seva suposada il·lusió és «una invenció» de la revista.