Primer pla d'Andrea Janeiro.

Daniel, el xicot d'Andreíta, confirma que no parlen i que no hi ha marxa enrere

Andrea Janeiro va trencar la seva relació amb una coneguda infliuencer per por de l'exposició mediàtica

Andrea Janeiro és una de les poques filles de celebritats que no ha decidit seguir el camí de la fama. I és que la filla de Belén Esteban i de Jesulín de Ubrique, tot i venir d'un llinatge força conegut, va optar per mantenir-se a l'anonimat.

Quan va fer els 18 anys, va decidir que el món de les càmeres i dels mitjans no eren el seu punt fort. Així, va emetre un comunicat on expressava la seva voluntat de romandre allunyada del focus mediàtic. «Demano, i agrairé, que es respectin el meu desig i el meu ple dret de viure en el més estricte anonimat», es podia llegir en aquest anunci.

Durant tot aquest temps que ha passat, pocs detalls s'han conegut sobre la seva vida. L'únic que s'ha sabut és que té un nuvi britànic anomenat Daniel, que s'ha mudat a Madrid amb ell i que s'acaba de graduar.

Tot i això, a mesura que transcorren els anys, a poc a poc es destapen més secrets sobre la vida anònima d'Andreita. Ara, s'ha descobert que la filla de Jesulín va haver de prendre una decisió dràstica en el passat pel bé de preservar la seva privacitat.

Andrea Janeiro y su novio Daniel
La jove va decidir que no volia seguir els passos dels seus pares | Xarxes socials

 

El veritable motiu de la fi de l'amistat entre Andrea Janeiro i Alejandra Rubio

Fa uns anys, sortia a la llum la gran amistat que hi havia entre Andrea Janeiro i Alejandra Rubio. El cert és que aquesta dada va ser una autèntica bomba, ja que ningú no s'esperava que les filles de les dues col·laboradores més famoses de Sálvame es portarien tan bé.

Evidentment, la seva relació d'amistat va fer els seus primers passos gràcies a Belén Esteban i a Terelu Campos , que van fer que totes dues es tornessin ungla i carn. El bon rotllo entre les tertulianes, sens dubte, va influir perquè les dues joves també es comencessin a freqüentar.

Tot i que totes dues tenen personalitats molt diferents, això no va ser impediment perquè les filles de les col·laboradores es convertissin finalment en amigues. Bona prova d'això va ser quan totes dues van anar a la festa que va fer la germana de Carmen Borrego amb motiu del seu retorn a Telecinco cap a l'any 2019.

Però, malgrat que l'amistat entre totes dues prometia ser duradora, la veritat és que des de fa un temps que no se'n sap res. És a dir, no hi ha proves que mostrin que Andrea Janeiro i la influencer segueixen en contacte.

Cal recordar que, si encara continuessin amb la seva amistat, la premsa ja ho sabria perquè acostuma a seguir tots els passos d'Alejandra Rubio. Tot i això, sembla que s'han confirmat les sospites que totes dues han anat per camins separats. A més, també s'ha descobert el motiu d'aquest distanciament sobtat entre les dues joves.

Segons CatalunyaDiari, «Andrea prefereix allunyar-se de tot allò que tingui a veure amb l'exposició mediàtica. És conscient que estar al costat de la filla de Terelu despertaria un gran enrenou televisiu, i això és justament el que no vol».

De manera que, aproximadament, l'any 2020, quan la influencer va començar la seva tasca de col·laboradora a Viva la Vida, la filla de Belén Esteban va trencar la seva amistat amb Alejandra Rubio.

Andrea Janeiro i Alejandra Rubio
Imatge d'Andrea Janeiro i Alejandra Rubio quan eren amigues | Xarxes socials

Tot i que aquesta informació no s'ha confirmat, la veritat és que tot indica que podria ser verídica per com han anat les coses. Sens dubte, aquesta decisió dràstica que hauria pres la filla de Jesulín hauria estat exclusivament per tal de seguir en aquest estricte anonimat.

La tornada de Belén Esteban a Sálvame

D'altra banda, només falten uns dies perquè la mare d'Andrea Janeiro reprengui la seva tasca com a col·laboradora a Sálvame. Després de la seva aparatosa caiguda en què es va trencar la tíbia i el peroné, la de Paracuellos està desitjant tornar al programa.

Evidentment, el seu retorn no serà tot de color de rosa, ja que haurà d'afrontar les polèmiques que ha sorgit durant aquests mesos en la seva absència. Alguna d'aquestes podria ser el naixement del tercer germanet de la seva filla, del qual ja va parlar al Deluxe, o el triangle amorós que està protagonitzant la seva amiga Anabel Pantoja.

No obstant això, és inevitable preguntar-se si la tertuliana s'animarà a explicar algun detall de la seva Andreita. Explicarà la veritat sobre l'inesperat refredament de la seva filla amb Alejandra Rubio? O decidirà continuar respectant el desig de la jove de no ser ni tan sols esmentada a la televisió?