Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.

Rocío Carrasco fa saltar totes les alarmes en confirmar que ja l'ha perdonat

Rocío Carrasco té clar que no li guarda rancor pel qual ha passat

Rocío Carrasco continua desmuntant la seva mediàtica família a través de la seva docu-sèrie. Així, deixa en evidència els seus oncles per la seva avarícia i per ser desagraïts. I també ha deixat de manifest que l'herència de la seva mare és el desencadenant de nombrosos conflictes familiars.

En concret, una de les darreres situacions relacionades amb el llegat de la cantant es va produir amb el seu germà, José Fernando. El jove va voler conèixer realment què li corresponia, però Rocío li va dir que això era una cosa que li havia de comunicar el seu pare. I això va provocar un tens moment entre tots dos, però ella ja l'ha perdonat.

Rocío Carrasco revela el complicat instant amb el seu germà

La dona de Fidel Albiac a la segona part de la seva sèrie parla del testament de la seva mare i de tot allò que va desencadenar. Una de les situacions més dures va tenir lloc quan el fill d'Ortega Cano va complir la majoria d'edat. En aquell moment, li va trucar per telèfon i li va demanar anar a casa per parlar, cosa que ella va acceptar encantada.

Rocío ha explicat que en aquesta trobada ell «em diu que necessita que li doni tots els papers de l'herència». Davant d'aquesta petició, la resposta va ser que «això no em correspon a mi. Primer, jo no sé del cert i al cèntim la quantitat exacta que tu perceps de la teva mare».

«No soc qui per donar-te cap documentació, que no és teva, que és meva. Segon, això és una cosa que correspondria al teu pare, encara que siguis major d'edat. Ja tens prou capacitat per seure amb ell i dir-li que t'expliqui això», li va explicar.

José Fernando Ortega
Rocío Carrasco ha explicat el desacord que va tenir amb José Fernando per l'herència | GTRES

Aquesta contestació de Carrasco sembla que no va agradar gens a José Fernando, «que tenia el cap bullint». Per això es va produir una tensió entre ells, tant és així que «es posa fet un... i se'n va de casa. Marxa enfadat, comença a malparlar i se'n va».

Després d'aquesta reunió n'hi va haver una més entre tots dos, però sobre aquesta última ella ha manifestat: «En aquell dia no vull aprofundir».

Rocío Carrasco l'ha perdonat

La mare de Rocío Flores, malgrat el qual s'ha explicat, no ha tingut més que paraules elogioses per al seu germà. D'ell ha dit: «És un nen que mai s'ha ficat en res de ningú i que no li ha fet mal a ningú res més que a si mateix. És molt noble, té un gran cor, és el millor de sentiment amb moltíssima diferència».

«Ha comès molts errors, però l'única persona que li ha fet malament ha estat a ell. S'ha autodestruït. No té una mala paraula per a ningú», opinava del jove.

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco ha tingut unes paraules molt afectuoses per al seu germà | EUROPA PRESS

En aquest punt, Rocío ha deixat clar que l'ha perdonat per la topada que van tenir. Fins i tot ha exposat clarament que «jo tinc un afecte molt gran, però això no vol dir que tot sigui meravellós. Ell és on és i ara té coses de les quals preocupar-se molt importants com és la seva filla i ell mateix».

Aquest profund sentiment que Carrasco té cap a José Fernando és mutu. I és que així ha quedat demostrat amb l'emissió d'una entrevista del 2012: «Nosaltres sempre hem estat molt units. Sempre parlem molt i ens portem molt bé».

«Ha estat sempre al meu costat com a germana gran. Quan la meva mare va faltar necessitàvem afecte d'algú i ella sabia que ens ho havia de donar. Per a nosaltres va ser molt dur, però per a ella molt més», deia José Fernando.