Primer pla de Paloma Cuevas.

Paloma Cuevas rep la foto que trenca el cor de les seves filles

Paloma Cuevas no dona crèdit a la nova provocació del seu exmarit

Paloma Cuevas no és aliena a tot el que ha estat passant durant els últims dies amb les xarxes socials de la parella del seu exmarit, Enrique Ponce.

Paloma Cuevas va passar tota una vida amb el torero valencià, però després de molts anys l'amor es va acabar i el torero va sorprendre tothom. Ho va fer quan va sortir a la llum que estava mantenint una nova relació sentimental amb una noia a qui treia més de 25 anys.

El cas és que durant els primers mesos de romanç, la parella formada per Ana Soria i l'ex de Paloma Cuevas van deixar anar la seva passió Ens van mostrar en nombroses situacions l'amor que es professen, que van cridar l'atenció de l'empresària i sobretot van fer mal especialment a les dues filles que té en comú el matrimoni.

Enrique Ponce i Ana Soria.
La parella es va mantenir al marge de les xarxes socials durant un temps | GTRES

Paloma Cuevas, trista en saber que elles han vist la foto

El cas és que en un moment donat, Soria i Ponce van prendre una decisió de no exposar-se a les xarxes socials. El motiu, fer el mínim mal possible a les dues persones que més estima el torero.

Fins i tot van tancar les xarxes i, durant més d'un any, gairebé no vam saber res sobre la seva història d'amor, que va ser tan comentada durant la pandèmia.

La veritat és que ha passat el temps, i fa un mes que Soria va tornar a activar les seves xarxes i ha decidit conservar-ne només un parell. A més, la jove ha mostrat un petit àlbum a través de les seves stories de les vacances que ha gaudit amb el seu xicot.

Muntatge Ana Soria i Paloma Cuevas
Ana Soria segueix molt enamorada de l'exmarit de Paloma Cuevas, Enrique Ponce | Catalunya Diari

Després de dos anys de relació, Enrique Ponce i Ana Soria han reaparegut junts per a tristesa de les filles. I ho han fet carregats de complicitat i agafats de la mà. En una altra de les instantànies que ha compartit a Instagram l'almerienca, els podem veure abraçats i demostrant que la flama de l'amor segueix molt viva a la parella.

Paloma Cuevas veu Enrique Ponce i Ana Soria mostrar tota la seva passió

Sembla que aquestes fotos estan fetes en una ciutat andalusa que, si s'ha de jutjar per l'estil de les seves construccions, podria ser Còrdova o, potser, Granada. L'estudiant de Dret no va revelar, en qualsevol cas, on ha estat amb la seva parella, però el que sí que ha deixat claríssim és que està millor que mai. I sembla que han tornat a les xarxes per quedar-s'hi. 

▶️ Vídeo del dia

Tots dos apareixen vestits de forma molt elegant i de manera estiuenca a l'entrada d'una casa típica andalusa i envoltats de diversos testos amb espectaculars plantes. Recordem que el 2020, Enrique Ponce va prendre la decisió de deixar Madrid per traslladar-se a viure a Almeria amb la seva noia. Allà viuen en un apartament de lloguer i han passejat el seu amor durant tot aquest temps per Almeria i tota la província.

Fotomuntatge stroy Ana Soria i Enrique Ponce
Ana Soria i Enrique Ponce mostren el seu amor en públic | ESPAÑA Diario

Per la seva banda, Paloma Cuevas ha seguit en directe aquest romanç tan mediàtic i sempre va intentar protegir les dues filles perquè el visquessin amb la major normalitat possible. I tot i veure que el seu pare tenia una xicota molt jove i mantenia una relació amb ella sense haver-se divorciat de la seva dona.

Per part de l'empresària, Paloma Cuevas actualment segueix soltera i no es té constància que hagi començat cap relació sentimental. Encara que sí que és cert que al seu dia es va relacionar amb el cantant Luis Miguel, però tot va quedar en una rumor sense fonament, ja que el cantant llatí n'és amic i també d'Enrique Ponce.