Imatge d'Iker Casillas amb un muntatge amb la dona de Francesc Arnau.

El drama de la nòvia catalana de Casillas: ex d'un jugador del Barça mort tràgicament

Revelen la identitat del nou amor d'Iker Casillas i és una dona molt coneguda a Catalunya

Ja fa uns mesos que no se li havia conegut cap parella a Iker Casillas després de la seva separació de Sara Carbonero ara ja fa un any i mig. Sí que se l'ha estat relacionant durant aquest temps amb diverses dones, com va ser el cas de Rocío Osorno, qui va estar casada amb el senador de Vox a Andalusia, Jacobo González-Robatto.

Fins i tot, se l'ha arribat a relacionar amb l'actriu Alejandra Onieva i amb la cantant Sara Denez. Tanmateix, fins ara Casillas ha negat tots aquests idil·lis i cap d'elles ha estat presentada de forma oficial. Ara, però, tot sembla que ha canviat.

I és que la revista ¡Hola! ha revelat que qui va ser porter del Reial Madrid tornaria a estar il·lusionat amb una altra dona. I aquesta no seria cap altra que María José Camacho, vídua de Francesc Arnau, exporter del Barça.

Perfil d'Iker Casillas
Iker Casillas troba l'amor de nou al costat d'una dona molt coneguda a Catalunya. | Europa Press

Iker Casillas, il·lusionat amb l'ex de Francesc Arnau

Aquest dimecres la revista ¡Hola! ha sorprès tothom amb la seva portada, que captava Iker Casillas acompanyat d'una dona molt coneguda a Catalunya. Es tracta de María José Camacho, exfutbolista i exparella de Francesc Arnau, que va morir l'any passat.

Tots dos han estat enxampats junts durant les últimes setmanes i se'ls ha pogut veure amb una actitud romàntica en diferents cites.

Francesc Arnau, qui va ser porter del Barça entre els anys 1998 i 2001, es va precipitar a les vies d'un tren ple de passatgers a Oviedo el mes de maig del 2021. Un drama que deixava la seva xicota completament enfonsada.

Arnau, que en aquell moment era director esportiu del Reial Oviedo, estava molt angoixat amb la feina. «Era ja gairebé mercat de fitxatges i sé com funciona, el nivell de trucades que hi ha i l'estrès que pots tenir. El meu marit era molt perfeccionista amb la feina», revelava Camacho.

Va confessar, també, que en aquella època el va començar a veure més angoixat, tot i que l'equip ja s'havia salvat. «Em va comentar algun problema a la feina, però eren coses normals. Mai em vaig imaginar el que hi havia, tot i que el veia aclaparat. Estava desanimat».

Francesc Arnau i la seva dona, María José Camacho
Relacionen Iker Casillas amb l'ex de Francesc Arnau. | Cedida

Iker Casillas nega una possible relació

Tanmateix, tot i haver-hi proves fotogràfiques que tots dos han compartit més d'una sortida junts, l'exporter de la selecció espanyola ha negat que tinguin una relació.

Iker Casillas ha penjat a primera hora del matí, quan les imatges han vist la llum a la portada de l'esmentada revista, una story al seu compte d'Instagram on deia: «Nova il·lusió? No! Nova invenció? Sí!». També ho ha acompanyat d'un «fake news» per deixar clar que la notícia és completament falsa.