La presentadora Ana Rosa Quintana amb vestit blau mirant a càmera.

Ana Rosa Quintana tanca el seu programa amb una indirecta a Carlota Corredera

Ana Rosa Quintana llança un dard enverinat a la presentadora de 'Sálvame'

Ana Rosa Quintana segueix en forma i s'ha coronat com l'autèntica líder de la franja matinal a la televisió. Les dades del mes de maig han estat espectaculars per a la presentadora. L'espai matinal, produït per 'Unicorn Content', ha recollit les millors dades dels últims vuit anys: ha aconseguit una mitjana de 22,3% de share, tot un èxit d'audiència. Així doncs, la veterana presentadora té molt a celebrar. Ha sigut el millor maig en 14 anys, raó per la qual Ana Rosa ahir va enviar aquest missatge en directe a l'audiència: «No us defraudarem, no us defraudaré».

«Avui, de nou, us volem donar les gràcies. Gràcies per haver-nos fet aconseguir les millors dades d'audiència mensual des de l'any 2007. Estem especialment agraïts perquè intentem portar-vos la informació més plural possible. Ens hi hem esforçat molt i veiem que ha valgut la pena. Això ens dona forces per seguir treballant, i us prometo una cosa: no us defraudarem, no us defraudaré», va assegurar Quintana.

La indirecta de l'estrella de Telecinco a Carlota Corredera

Després d'emetre un vídeo a la pantalla del paltó, la periodista es va dirigir al director de l'espai matinal de Telecinco: «Quan hem vist l'informe d'audiències... Mare meva!», va ressaltar, abans de deixar clar que l'informe no el fa Telecinco. Per acabar, l'estrella de Telecinco va agrair la confiança als seus caps i als directius de Mediaset. I finalitzava el discurs amb aquestes paraules: «També vull donar les gràcies als de dalt, als de la moqueta. Als directius de Telecinco i de Mediaset. És tan agradable que et deixin treballar, expressar-te com vulguis, ser lliure... », afegitó que s'ha entès com un flasca a Carlota Corredera i a la productora 'La Fábrica de la Tele'.

La periodista resol dubtes

Últimament corrien rumors sobre el fet que la periodista madrilenya podria marxar de Telecinco, però ara s'han acabat les especulacions, ja que ella mateixa ho ha desmentit. Després de gairebé mitja vida treballant per a la cadena, la presentadora fa uns dies va concedir una entrevista a 'La nova normalitat' de Teve.cat per a negar que se'n vagi a Atresmedia, cosa que fins ara es rumorejava. «Me'n vaig assabentar per Twitter, quan m'ho va enviar una companya. No sé d'on ho han tret. No té ni cap ni peus", va recalcar amb contundència.

«Jo soc la presidenta d'una companyia que es diu 'Unicorn Content', i en aquest moment tenim tres magazins importants a Mediaset, que és sòcia de la nostra productora al 30%», va sentenciar Quintana. Una vegada més, va ser molt clara i va afirmar que el seu lloc és a la cadena de Fuencarral. «Dubto que en altres llocs pugui tenir el respecte i la llibertat que tinc a Mediaset», va dir la periodista. D'altra banda, va valorar que «el dia que me'n vagi, me n'aniré a casa meva». A més, va apuntar que «soc una dona de pau, de fer la meva vida, el meu programa, i d'estar amb la meva gent... Cal acceptar les crítiques, però no acostumo a entrar en polèmiques i intento cuidar els companys», ha finalitzat.