Rocío Carrasco respon als missatges de Rocío Flores des de 'Supervivientes'

«Projecte Olivia»: Com van convertir la docu-sèrie de Rociíto en un secret d'estat

L'equip es va encarregar d'evitar possibles filtracions canviant el nom del documental i utilitzant pseudònims per als seus protagonistes

Des d'un primer moment, es va considerar mantenir en secret el documental de Rocío Carrasco fins que arribés el moment de la promoció. Qualsevol filtració podria haver posat en risc el testimoni de Carrasco, de manera que l'equip encarregat de la gravació va seguir una rigorosa estratègia per protegir el contingut.Així doncs, La Fábrica de la Tele -productora del programa-, va canviar el nom del documental per 'Projecte Olivia' i es van fer servir pseudònims com 'Popeye' o 'Batman'. Així ho ha explicat Carlota Corredera al 'Deluxe', on ha confessat que va haver de canviar els noms d'aquestes persones en la llista de contactes del seu mòbil perquè ningú descobrís el projecte 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

D'aquesta manera, podríem dir que la docu-sèrie ha estat tractada com un secret d'estat i, per tant, tota la informació sobre la gravació s'ha mantingut fora de perill fins al final. De fet, s'han filtrat molt pocs detalls sobre la localització del rodatge; una nau industrial a la qual només tenien accés els protagonistes -Carrasco i el seu marit, Fidel Albiac-, que van treballar durant diverses setmanes.

Durant el mes de març, als passadissos de Mediaset ja es rumorejava que la productora podria estar preparant una 'bomba', però ningú va arribar a descobrir del que es tractava. És per això que tothom es va sorprendre quan es va anunciar que Rocío Carrasco havia decidit trencar el seu silenci després de 25 anys.

«Rocío només ens va demanar que l'escoltéssim»

Amb la notícia, el plató de 'Sálvame' es va quedar en silenci i, fins i tot, Antonio David Flores va canviar la cara i va preguntar: «Quant li han pagat?».

Rocío Carrasco va començar a negociar amb la productora l'any 2020, sent així un dels secrets més ben guardats de la televisió. De fet, va ser Carrasco qui es va posar en contacte amb la productora de Telecinco per informar que ja estava preparada per explicar la seva veritat.


D'altra banda, Rocío Carrasco no sabia de quina manera podia explicar-ho, i la productora va recomanar-li fer un documental. «Necessito tornar a viure, sortir d'aquí i que m'entenguin. Tornar a la vida i que no em titllin de mala mare, que m'escoltin», asseguren des de la productora.

A més, Carlota Corredera assegura que Rociíto mai va demanar diners a canvi, ja que la seva única intenció era fer-se escoltar. Tot i això, es rumoreja que Carrasco podria haver rebut més d'un milió d'euros, però el representant legal de Carrasco ho ha negat.La Fábrica de la Tele ha assegurat que Rociíto ha rebut «una contraprestació per la feina que ha fet en les quatre setmanes de rodatge, però molt lluny de les xifres que s'han publicat. Una xifra que mai es va posar sobre la taula, ni es va negociar ni ella va dir res. Rocío només ens va demanar que l'escoltéssim».