María José Campanario, ingressada a l'hospital

La dona de Jesulín de Ubrique ha patit un alarmant problema de salut

El clan Gener no està travessant el seu millor moment. María José Campanario ha ingressat de nou a l'hospital. Fa uns anys li van detectar fibromiàlgia i, des de llavors, la seva vida va canviar per sempre. La revista 'Semana', en exclusiva, ha estat testimoni de la nova recaiguda.

La dona de torero s'ha esforçat per portar la malaltia de la forma més discreta possible. De fet, quan els mitjans de comunicació es van fer ressò del seu drama, va interposar diverses demandes. No permetia que cap periodista investigués en la seva intimitat, especialment l'equip de 'Sálvame'.

Jorge Javier Vázquez i els seus col·laboradors van continuar informant-ne i l'odontòloga no va tenir més remei que donar explicacions al respecte. Ho va fer a través de la revista 'Hola!', concedint una entrevista per aclarir la seva situació i aclarir certs rumors.

Segons va explicar, no havia estat ingressada tantes vegades com s'havia explicat. Simplement, els períodes que passava al centre mèdic eren més llargs del compte perquè «soc al·lèrgica a la medicació intravenosa i he d'estar en observació i monitorada cada vegada que me la posen. Simplement això. Hi estic un dia, una nit i després torno a casa meva».

Jesulín de Ubrique no s'ha separat d'ella. Les noves fotografies que han sortit publicades ho demostren. La premsa l'ha retratat amb la cara bastant seriosa. El mestre es trobava immers en els seus nous projectes televisius, però, no ha dubtat a aparcar tots els seus compromisos i centrar-se en la recuperació de Maria José.

L'odontòloga continua recuperant-se al seu domicili

L'enemiga de Belén Esteban ha de lluitar contra el seu propi drama des de fa molts anys. En 2017 va acudir a l'hospital d'urgència i certs mitjans van fer saltar totes les alarmes. A partir de llavors, no va tenir més remei que posar noms i cognoms a la seva malaltia.

Per fortuna, el nou ingrés ha estat molt més discret. Les dades que maneja la revista 'Setmana' són bastant optimistes. La jove de Carmen Bazán ja ha tornat al seu domicili. Haurà de fer repòs i seguir el tractament receptat pels seus metges. Però ho farà envoltada de la seva família.

Fa uns mesos, es va començar a especular amb el seu retorn mediàtic. Va ser vista en les instal·lacions d'Antena 3, acompanyant el seu marit. Recordem que ell participarà en la nova temporada de 'El Desafío' i molta gent va especular que Campanario també formaria part del programa.

La seva última intervenció pública va ser a la revista 'Hola!'. Va vendre una exclusiva per parlar de la majoria d'edat de la seva petita. Va explicar quins eren els seus plans de futur i va assegurar que sempre havien estat molt unides. Per aquest motiu, no seria d'estranyar que la jove estigui sent el seu gran suport en aquests moments tan complicats.

Campanario, sempre acompanyada de Jesús Janeiro

La recaiguda de María José arriba en una de les seves millors etapes. Després de travessar la pandèmia del coronavirus, havia aconseguit centrar-se en la seva carrera professional. S'ha esforçat molt per finalitzar els seus estudis i vol convertir-se en un dels referents del sector.

Alguns periodistes estan obstinats perquè no compleixi el seu somni. Després del seu últim conflicte amb Belén Esteban, va patir un linxament públic que el va deixar sense alè. Els col·laboradors de 'Sálvame' li van declarar la guerra i ella no va tenir més remei que acotar el cap.

No obstant això, la tensió televisiva és cosa del passat. En l'actualitat, la mare de la Júlia es trobava bastant tranquil·la. Si no fos per aquesta terrible notícia, no s'hauria convertit en portada de cap mitjà.


Comentaris

envia el comentari