Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco

Ana Rosa Quintana s'enfonsa i explica el vincle que tenia amb Àlex Casademunt

El català va ser durant un temps col·laborador del programa

Durant el dia d'avui estan sent nombroses les mostres de condol de diversos personatges de televisió i de la música que lamenten la mort d'Àlex Casademunt. El cantant i ex concursant de la primera edició d''Operación Triunfo' perdia la vida la matinada del passat dimarts 2 de març després de tenir un accident de cotxe a Mataró.

El jove de 39 anys va aconseguir fer-se un lloc al panorama musical i televisiu del país, fet que ha provocat que els seus companys de professió s'hagin quedat de pedra després de conèixer la notícia. Entre ells es troba Ana Rosa Quintana qui començava el seu programa matinal de Telecinco consternada pels fets.

Ana Rosa lamenta la mort de l'Àlex Casademunt

Durant la trajectòria professional de Casademunt, el català va arribar a ser col·laborador a 'El programa de Ana Rosa'. Sense deixar de banda la seva passió per la música, Àlex va fer els seus primers passos a la petita pantalla, arribant a protagonitzar sèries de televisió com 'La sopa boba' a Antena 3. També es va aventurar en programes d'actualitat i, durant un temps, va ser company d'Ana Rosa Quintana.

Al cap de pocs minuts de començar el programa d'avui, la presentadora ha dedicat un moment a recordar la figura d'Álex Casademunt: «Estem commocionats per la seva mort en un accident de cotxe, era una persona entranyable» començava dient molt afectada Ana Rosa. «Ha estat col·laborador del nostre programa i només tenia 39 anys».

No ha estat un començament de programa gens agradable ni per la periodista ni per a la resta de col·laboradors, que intentaven mantenir l'emoció. Miquel Valls, reporter del programa i gran amic de l'Àlex Casademunt, s'ha traslladat fins al lloc de l'accident i, amb la veu trencada i sense poder contenir les llàgrimes, mostrava les marques deixades a l'asfalt després de l'accident . «La família se'n va assabentar per una filtració a les xarxes socials» explicava.

Malgrat no treballar ja com a col·laborador a 'El programa de Ana Rosa', Casademunt va aconseguir fer-hi grans amics. Amistats amb qui encara seguia tenint contacte: «Al programa seguia mantenint una estreta relació amb moltes persones», revelava el reporter.

«És terrible... ahir enterràvem Quique [San Francisco] avui l'Àlex, sembla que quan vénen aquest tipus de desgràcies, venen totes seguides» lamentava una Ana Rosa Quintana molt afectada. De les moltes coses que ha destacat de l'Àlex, Ana Rosa comentava que «sempre tenia moltes ganes de fer coses. Estava en el millor de la seva vida, amb mil projectes. Era molt estimat... És una notícia tristíssima», sentenciava amb la veu trencada.

Patricia Pardo se suma a la tristesa dels seus companys

«Ha estat un veritable drama» afirmava Patricia Pardo, qui també va ser companya d'Àlex Casademunt. «Des que es coneix la notícia, no han deixat de produir-se tota mena de manifestacions d'afecte cap a l'Àlex i de condol cap a la seva família», assenyalava la col·laboradora. 

La periodista també ha volgut unir-se a les desenes de missatges de condol que s'han realitzat recordant el que el cantant i col·laborador ha deixat enrere: «A més de ser col·laborador del nostre programa, va ser un dels cantants més estimats d''Operación Triunfo' i deixa una nena, era pare d'una filla de tres anys. Des d'aquí ens sumem a les mostres de condol».