Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb el rostre seriós i mirant a càmera

Ana Rosa Quintana es queda sense programa en el seu pitjor moment

La presentadora continua batallant contra el càncer

Immersa en la seva lluita contra el càncer, Ana Rosa Quintana s'ha emportat un gran disgust. I és que el seu programa serà apartat de la graella de Telecinco amb motiu de la Setmana Santa.

Així, donarà pas a altres programes com a 'Got Talent', enfocats a entretenir l'audiència durant aquests dies de descans. I a més de la sorpresa per no trobar-se Joaquín Prat o Ana Terradillos, la que sí que haurà de treballar és María Patiño.

I és que hi haurà emissió especial de 'Socialité', que es mantindrà durant dijous i divendres. Mentre que a la tarda, malgrat les desastroses xifres d'audiència, 'Sálvame' seguirà liderant les tardes a Telecino. Un cop dur per a la productora d'Ana Rosa, que porta temps enfrontada amb 'La Fábrica de la Tele'.

Pla general d'El programa d'Ana Rosa.
Ana Rosa té moltes ganes de tornar a posar-se al capdavant del programa | MEDIASET

Cal remarcar que 'la reina dels matins' s'ha mantingut líder a la franja, malgrat que la resta d'emissions continuen batallant per aixecar les xifres. De fet, Ana Rosa ja supera el 20 per cent de 'share', fent-li el camí molt complicat a Jorge Javier i els seus.

Però el que està clar, és que molts troben a faltar la reina del format, ja que tots els seus companys s'hi han abocat en aquest tràngol tan complicat. Fa pocs dies, Joaquín Prat desvelava que Ana Rosa passaria per quiròfan d'aquí poc.

«La veuen espectacular, com la vam veure ahir, sembla que no s'ha sotmès a aquest tractament de quimioteràpia», comentava. «Per l'estat d'ànim i l'estat físic, sembla que no haurà d'afrontar aquesta intervenció quirúrgica en només uns dies», opinava.

Ana Rosa segueix a la seva batalla contra el càncer

Mentre que, per altra banda, Ana Terradillos aprofitava per enviar un missatge des de plató a la seva cap i amiga en un dia molt especial durant la processó de la Mare de Déu de la Salut a Sevilla.

Així, la presentadora demanava a la reportera del seu programa que posés dues espelmes a la Verge per demanar per la millora de Quintana. «Poseu dues espelmes a la senyora de la cadira a qui estem fent guàrdia», demanava.

Des del primer moment en què parlava sobre la seva malaltia, la presentadora del programa ha mostrat una gran fortalesa.

Muntatge Ana Rosa Quintana i Ana Terradillos
Ana Terradillos se n'ha anat de la llengua amb un secret d'Ana Rosa Quintana | Canva

Ja fa uns mesos, que Ana Rosa s'acomiadava de la seva fidel audiència per una temporada. «Avui em vull acomiadar per una temporada, espero que no sigui llarga, m'han detectat un carcinoma a una mama», anunciava.

«Afortunadament està localitzat i no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d'aquest plató, d'aquests companys que també són la meva família», deia. 

«Estic tranquil·la, confio en els meus metges. Soc una afortunada per tenir tant d'amor al meu voltant», confessava.

Ana Rosa Quintana fent una videotrucada des de casa seva
Ana Rosa Quintana segueix la batalla contra el càncer | Mediaset

De fet, s'ha abocat a pràctiques com el ioga. «Quan li van diagnosticar, lluny d'abandonar la pràctica i després de consultar amb el seu oncòleg, Ana Rosa va decidir continuar», explicava el seu 'coach'.

«Aquests processos són durs físicament i emocionalment, així és que hem anat adaptant la pràctica segons les necessitats del moment. Ha estat una gran ajuda millorant diversos aspectes de la qualitat de vida. Hem treballat força, equilibri, respiracions, reduït els nivells de cortisol, millorat el descans...», prosseguia.

«Que ningú pensi que això només és respirar i meditar, és exercici físic intens, bo per a l'ànima i per al cos». La mateixa presentadora decidia compartir les cures en què s'ha bolcat en la lluita contra la malaltia.

«He dit hola a verdures i fruites, a allò natural i ecològic, adeu al sucre, tot allò processat, els greixos, l'alcohol i tot el que ja sabem i no fem. Alimentar-se bé i fer exercici funciona», explicava Ana Rosa. I és que Quintana espera tornar aviat a la càrrega i plena de salut, celebrant que ha vençut una vegada més la malaltia.