Primer pla d'Ana Soria amb el rostre neutre i mirant a càmera

Ana Soria agafa al petit de la família i marxa al camp després de la seva nova vida

Ana Soria ha publicat una imatge en què demostra què la fa realment feliç

Ana Soria afronta la tardor que està a punt de començar amb molta il·lusió i energies renovades. L'estudiant de Dret que ja ha acabat els estudis i és a les portes de buscar una feina, està feliç i enamorada als 25 anys.

L'Ana ha après molt de la vida durant els tres darrers anys. El món li va passar per sobre quan es va fer públic el seu idil·li amb un dels toreros més famosos d'Espanya. I per més pressió, aquest torero estava casat amb una de les dones més belles i influents d'Espanya i té dues filles petites.

Ana Soria i Enrique Ponce van defensar el seu romanç a capa i espasa, malgrat el volcà públic que es va originar. També van demostrar que res els frenava a l'hora de ser feliços i ho van mostrar amb imatges i vídeos que testimoniaven la seva història.

Però potser es van passar de frenada a l'hora d'exposar el seu amor, ja que això ho demostra quan van posar el fre i van passar de 100 a 0 en qüestió de dies. El divorci del torero implicava també per seguir amb la discreció i el saber estar del qual sempre havia fet gala quan estava casat.

Així les coses, van abandonar les xarxes socials, van deixar de sortir de manera constant i es van recloure pràcticament durant força temps. Ana Soria va tancar el compte d'Instagram i va demostrar que l'amor a Enrique estava per sobre de moltes coses.

Finalment, temps després va reprendre la seva activitat a la xarxa social, però amb un altre perfil i pràcticament sense publicar res. Una de les seves últimes publicacions, emmarcada ja en aquesta nova vida discreta i tranquil·la que porta, ha entendrit i sorprès els seus seguidors.

Ana Soria demostra una de les seves passions menys conegudes

Normalment, Ana Soria deixa entreveure la passió que sent pels animals a la coneguda xarxa social. Així que, és habitual veure-la al costat dels seus gossos, els quals adora i estima pràcticament com els seus fills.

També l'hem vist acompanyada recentment d'un nen petit, suposem que algun parent proper. Són al camp i el nen acaricia el morro d'un cavall mentre la jove li subjecta l'altra mà i la cintura i somriu dolçament.

Així mateix, una de les grans passions d'Ana són els cavalls. De fet, se la veu realment feliç que la seva família comparteixi l'amor per ells, tal com s'aprecia a la foto.

Imatge d'Ana Soria amb un nen al camp i acariciant un cavall
Ana Soria transmet la seva passió pels animals als més petits de la seva família | Instagram

A més a més, Soria ha compartit també un muntatge de vídeos i fotos en què se la veu amb els seus gossos, a la platja, al camp i banyant-se. Els abraça, juga amb ells i fins i tot neden junts. A Enrique Ponce, això sí, no se'l veu enlloc.

Amb això, l'estudiant de Dret té clar que no vol tornar a passar per tot allò que va viure i les seves xarxes se centren en ella i les seves estones d'oci i diversió amb els animals.

▶️ Vídeo del dia

El malentès que ha disgustat Ana Soria

Recentment, però, Ana Soria ha tingut un gran disgust en veure què ha circulat aquests dies per les xarxes socials. En teoria, l'exdona del seu xicot, carregava contra ella en una publicació d'Instagram en resposta a una altra usuària.

Captura d'una story de Mercedes Villador amb un comentari de Paloma Cuevas.
Ana Soria ha respirat tranquil·la en saber que el suposat missatge de Paloma Cuevas és fals | Instagram: @mercedesvillador1

Arran del suposat romanç entre Paloma Cuevas i Luis Miguel, segons sembla, Paloma responia a l'ex-xicota d'aquest, amb comentaris durs sobre Ponce i Ana Soria. Finalment, sembla que han usurpat el compte de la model i que aquests comentaris són falsos, cosa que ja estaria investigant la policia.

No obstant això, Ana no podia creure que se la posés de nou al focus després dels esforços per ser discreta i no haver parlat mai de res.