Primer pla d'Ana Soria amb ulleres de sol

Ana Soria li confirma a Enrique Ponce que és cert després de veure les imatges

Surten unes imatges que ja els ho diuen tot a Ana Soria i Enrique Ponce

Ana Soria no pot mantenir la tranquil·litat en la relació sentimental. La diferència d'edat que té amb la seva parella és de més de vint anys i, per això tothom en parla, encara que a Enrique Ponce li encanta mantenir la seva intimitat.

Ana Soria: la tercera persona en la relació d'Enrique i Paloma Cuevas

Abans que arribés Ana Soria a la vida del torero, aquest va estar casat més de vint anys amb l'empresària Paloma Cuevas. El pare d'aquesta era torero i li va inculcar la seva passió a la seva filla des de petita. Així va estar vivint sempre envoltada de 'corridas'.

Un dia del 1991, el seu pare va tornar a portar Cuevas a un espectacle de tauromàquia a Algesires, on Ponce seria el matador. En aquell instant van tenir una fiblada, però no va ser fins a la tercera vegada que van coincidir quan es van intercanviar els números de telèfon.

El 1993 van decidir formalitzar la seva relació. Van estar durant tres anys mantenint una relació a distància perquè la filla del torero Victoriano Valencia va estar estudiant a Boston. Quan l'empresària va tornar a Espanya, el torero no va tenir dubtes a demanar-li matrimoni. Llavors, el 1996 es van casar a la Catedral de València.

Van tenir un matrimoni que va durar vint-i-quatre anys, del qual van néixer dues filles. Eren una parella discreta amb la seva intimitat, només mostraven el seu afecte en públic i expressaven el gran suport que eren l'un per a l'altre. També van ser un matrimoni que no només eren força influents, sinó que tenien amics com ara futbolistes, cantants, entre altres figures públiques.

Foto d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas
Enrique Ponce va estar casat 24 anys amb la seva exdona. | GTRES

No obstant això, després de tant de temps casats, van passar per una crisi que portaria a la seva separació el 2020. Tots dos van dir que va ser una decisió que van estar meditant força i no hi havia una tercera persona pel mig. Aquesta va ser la versió oficial fins que Ponce va ser captat amb una dona amb qui té una diferència de 26 anys. Aquesta noia és Ana Soria i per aquell temps era estudiant de Dret.

Ana Soria ha vist que ha refet la vida

Després que es veiés que la tercera en discòrdia era Ana Soria, la dissenyadora va decidir portar la seva vida més solitària en lloc de voler ficar-se en una altra relació. Tanmateix, això li va durar molt poc temps, ja que, des del juliol del 2022, es va començar a rumorejar que estava mantenint una relació amb el cantant Luis Miguel.

Paloma Cuevas i Luis Miguel són grans amics des de fa molts anys. Enrique Ponce va ser qui va presentar el cantant a la seva exdona i són padrins d'un dels fills del mexicà. Ells han coincidit moltes vegades, però, des que la filla de Victoriano Valencia està soltera, es van començar a veure cada cop més i la premsa els captava passant l'estona junts a restaurants de Madrid.

Des d'aquell moment va començar el rumor que havia sorgit l'amor entre tots dos. A més a més, la premsa mexicana també va confirmar la relació i, fins i tot, van arribar a dir que, quan Cuevas va anar a Mèxic a visitar-lo, li volia demanar la mà. Tot això eren especulacions, perquè el cantant també va estar relacionant amb una model argentina o la seva exparella nord-americana.

Finalment,  en aquestes vacances nadalenques es va poder confirmar la relació: Luis Miguel estaria vivint a Madrid i ha estat enxampat tenint diverses cites a la capital amb la dissenyadora, on es van mostrar més afectuosos que mai. Abraçats passejant pel passeig de la Castellana o tenint un sopar luxós en un restaurant exclusiu. Així ho ha mostrat la revista Semana.

Per tant, Luis Miguel ja hauria aconseguit poder estar amb Paloma Cuevas, ja que es diu que fa anys que està enamorat de la filla del torero.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp