Primer pla del rei Joan Carles

La salut del rei Joan Carles, un problema per als seus fills: decisió a la casa reial

Joan Carles preocupa els seus el dia que compleix 85 anys

El rei Joan Carles és notícia aquest dijous 5 de gener perquè compleix 85 anys a Abu Dhabi, on espera que diversos familiars el visitin.

Si bé l'any que acaba de finalitzar va ser notícia que Joan Carles tornés a Espanya, concretament a Sanxenxo per passar uns dies de regates, avui alguna cosa ens crida l'atenció. Parlem de les últimes notícies que hem tingut de Joan Carles: no ha tornat a Espanya des de llavors.

No ha tornat a casa nostra des d'aquella ocasió a petició de la casa reial. Aquest volia passar el Nadal aquí, però finalment no el van deixar per evitar més polèmiques al voltant de la seva figura. Per això passarà les festes a Abu Dhabi.

Ara que arriba el seu 85è aniversari, tothom en parla, especialment, sobre quins familiars l'aniran a visitar. La veritat és que n'hi ha diversos que ja han confirmat la seva presència al país àrab.

Joan Carles rep diverses visites pel seu 85 aniversari

Sabem que la reina Sofia ha viatjat les últimes hores a Roma per assistir avui, 5 de gener, al funeral de Benet XVI. Això sí, fins allà no han viatjat els reis, que estan a punt d'aparèixer a la tradicional Pasqua Militar el 6 de gener.

D'altra banda, l'emèrit està passant el seu aniversari a Abu Dhabi, on viu des de l'any 2019, i està content en la mesura que sigui possible. Es retrobarà amb les seves dues filles, que sempre han estat amb ell en els pitjors moments i, és clar, en els bons, com és complir un any més. Elles saben que la seva salut està delicada i no volen deixar de veure'l una vegada més per res del món. Necessiten tot el seu suport i li donaran tot allò que puguin.

Imatge del rei emèrit Joan Carles I al club nàutic de Sanxenxo
Imatge de la darrera visita del rei Joan Carles I a Espanya. | GTRES

Les filles de Joan Carles hi han de ser perquè la seva salut no és bona

Vanitatis va posar de manifest que tant la infanta Elena com Cristina de Borbó han decidit viatjar-hi per passar uns dies amb el rei emèrit, inclòs el dia 5 de gener. Segons revela aquest mitjà, Cristina i Elena volen aparèixer per allà sense avisar el seu pare, que havia pensat per avui un dinar amb diversos amics.

De moment, sembla que les dues germanes han viatjat soles, si bé aquests termes encara no s'han pogut confirmar i podien haver viatjat amb algun dels seus fills. Tanmateix, després de la polèmica sobre Froilà i aquest incident a prop d'una coneguda discoteca de Madrid, els plans podrien haver canviat per a la seva mare.

Muntatge rei Joan Carles i rei Felip
Al rei emèrit no li han deixat tornar a Espanya per Nadal. | Catalunya Diari

A Joan Carles sempre li agrada rebre la visita de les filles

És possible que la infanta hagi viatjat sola fins a Abu Dhabi. Recordem que l'última vegada que vam veure les filles de l'emèrit a la residència del seu pare va ser fa un mes al pont de la Constitució. Va ser una visita inesperada per a Joan Carles, al qual sempre li agrada rebre les seves dues filles, amb qui s'emporta genial. No obstant això, la relació amb el seu fill és força dolenta, fet que és evident, ja que no li han deixat tornar a casa ni per Nadal.

Mirant enrere, avui fa un any que Joan Carles rebia la visita de gran part de la seva família, incloent-hi els seus cinc nets i les seves dues filles. Veurem si es torna a repetir enguany aquella imatge en què observàvem gran part de la família unida a Abu Dhabi. O si, per contra, prefereixen mantenir un perfil baix i no posen d'aquesta manera tan cridanera com van fer el 2022.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp