Imatge d'Isabel Preysler

Asseguren que Isabel Preysler ha anat per feina i ja té una nova parella

Isabel Preysler ja podria haver oblidat al novel·lista amb un altre home

No ha passat tant de temps des que la mateixa Isabel Preysler va concedir una exclusiva a la revista Hola! revelant que havia trencat el seu festeig amb Mario Vargas Llosa. De fet, va ser el 28 de desembre passat, abans d'acomiadar l'any, quan donava aquesta inesperada notícia.

«Mario i jo hem decidit posar fi a la nostra relació definitivament», deia Isabel Preysler per a aquest mitjà. Des d'aleshores, s'ha rumorejat molt quins podrien haver estat els veritables motius pels quals tots dos haurien pres aquesta decisió.

Doncs, d'entre totes les teories que han sortit a la llum, la que més s'ha comentat és la que apunta que Isabel volia passar per l'altar al costat de l'escriptor. Una xerrameca que el mateix peruà es va encarregar de desmentir fa uns dies. Tanmateix, sembla que la raó principal de la seva separació és molt diferent de la qual ens imaginem.

I és que ara s'ha sabut que la mare de Tamara Falcó ja podria haver oblidat al novel·lista, ja que podria estar il·lusionada amb una altra persona. Així és, i és que asseguren que té un nou xicot que viu a Sevilla.

Foto d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa
La parella es va separar després de vuit anys junts | Europa Press

Isabel Preysler, enamorada de nou?

No hi ha cap dubte que la inesperada separació entre Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa va ser una de les últimes bombes que ens va donar el 2022. I és que ningú s'esperava que la que semblava ser, sens dubte, una de les parelles mediàtiques més consolidades del nostre país anés a trencar la seva relació.

Així mateix, després d'aproximadament vuit anys junts, tots dos van prendre la decisió d'emprendre camins per separat. El cas, però, és que fa tot just uns dies que s'acaba de publicar la notícia de la seva separació, però ja estan sonant amb força rumors que la 'socialité' ja podria haver trobat nou amor.

Justament, ha estat el programa de Sonsoles Ónega, Y ahora Sonsoles, el que s'ha fet ressò d'aquesta notícia. Alejandra Prat, periodista i germana de Joaquín Prat, ha revelat en exclusiva que Isabel Preysler podria tornar a estar il·lusionada.

Tal com ha explicat la col·laboradora, es tractaria d'un empresari que residiria a Sevilla. «Potser, m'ho asseguren, així que millor tenir aquesta informació ben lligada perquè estem parlant de 'la reina de cors'», començava dient Prat.

«Sembla que Isabel té una nova il·lusió a Sevilla, però no hi ha noms. És una xerrameca», aclaria. Darrere d'aquestes paraules, la mateixa presentadora de l'espai va voler matisar la informació que acabava de revelar la seva companya.

«No és un rumor, és informació que expliquem fins on podem explicar i que en les properes setmanes o mesos es veurà», explicava. Sigui com sigui, aquesta teoria no ha estat confirmada ni pel voltant proper a Isabel Preysler ni per ella mateixa, per la qual cosa es podria tractar d'un simple rumor.

Tanmateix, el que sí que ha pogut confirmar amb certesa Alejandra Prat és que la ruptura d'Isabel Preysler i Vargas Llosa es remunta quan es va produir la de Tamara Falcó i Íñigo Onieva, és a dir, el setembre de l'any passat.

Primer pla d'Isabel Preysler posant a un 'photocall'
Isabel Preysler podria no haver tancat la porta de l'amor | Europa Press

Tamara Falcó, responsable de la ruptura d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa

D'altra banda, si d'una altra notícia s'està parlant amb força darrerament és que Tamara Falcó podria haver estat la culpable que Isabel Preysler acabés la relació amb l'escriptor peruà.

Sí, perquè, segons ha assegurat la revista Lecturas, les polèmiques declaracions que va donar la marquesa de Griñón al congrés ultracatòlic a Mèxic el mes d'octubre passat, va provocar que la parella tingués un desacord. Des de llavors, podrien haver estat separats, encara que a la vista de tots podrien haver mantingut les aparences.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp