Lydia Lozano

Lydia Lozano podria treure-li el lloc a una presentadora de Telecino

Lydia Lozano podria donar molt més a la televisió

Lydia Lozano és una de les grans cares del periodisme rosa: la periodista ha dedicat tota una vida als mitjans de comunicació. Tot i això, ha estat la televisió el mitjà que la va catapultar al cim de la popularitat. Encara que ella sempre ha estat còmoda dins del seu paper com a col·laboradora, la veritat és que les noves informacions expliquen que Lydia podria treure-li el lloc a qualsevol presentadora de Telecinco.

Lydia és una de les col·laboradores més estimades i respectades del món Sálvame. El seu carisma i la seva manera d'informar l'han convertida en una figura imprescindible del programa liderat per Jorge Javier Vázquez. Tanmateix, molta gent assenyala el talent que Lydia Lozano té per a la televisió i afirmen que podria donar molt més de si.

Lydia Lozano podria ser més que una col·laboradora

Lydia és una de les periodistes del cor més veteranes que hi ha al panorama actual de la televisió a Espanya. Ningú com ella per parlar sobre els secrets de les celebritats. De fet, la col·laboradora és una de les grans cartes de Sálvame.

No obstant això, moltes vegades hem vist els col·laboradors del programa exercint rols als quals no ens tenen acostumats. Fins i tot, Belén Esteban ha fet de presentadora alguna vegada i les dades d'audiència l'han acompanyada molt bé. El mateix ha passat amb Kiko Hernández o Alonso Caparrós, però sembla que a Lydia Lozano no li arriba l'oportunitat.

Foto de Lydia Lozano.
Lydia Lozano està perfectament capacitada per esdevenir una presentadora d'èxit a la televisió. | GTRES

Per aquest motiu, molts usuaris a les xarxes socials exigeixen que se li un doni lloc a Lydia Lozano. Tots els anys que la col·laboradora ha estat a la televisió li han donat molta experiència per desenvolupar-se davant d'una càmera. Ara, hi ha una multitud de missatges que demanen que Lydia sigui la presentadora d'algun format de la cadena.

Sembla que els directius de Telecinco encara no s'atreveixen a fer el pas o, potser, Lydia no estigui gaire entusiasmada amb la idea. Després de tants anys com a col·laboradora, aquest podria ser l'únic paper que li agradi exercir a la televisió.

Recentment hem vist com Laura Madrueño li treia el lloc a Lara Álvarez a la pròxima edició de Supervivientes 2023. Podria Lydia Lozano fer una cosa semblant? Estaria la periodista disposada a convertir-se en presentadora? Lydia mai no s'ha pronunciat sobre això, encara que sempre ha aplaudit la tasca de les seves companyes com ara María Patiño o Gema López, que sí que s'han atrevit a fer el pas.

Lydia Lozano
Lydia Lozano és una de les figures clau del periodisme rosa d'Espanya. | Europa Press

Un rostre imprescindible de Telecinco

Sens dubte, Lydia Lozano gaudeix de la seva feina a la televisió, ella mateixa va confessar que «era addicta als focus» i tota la seva vida ha estat consagrada a la pantalla petita. Això li ha valgut per guanyar-se l'afecte i el respecte del públic.

Tanmateix, la clau de l'èxit de Lydia va més enllà de la seva passió per la televisió. Lydia Lozano sempre està disposada a donar-ho tot, a lliurar-se al 'show' i a pronunciar-se sobre qualsevol tema encara que es vegi esquitxada per la polèmica.

Lamentablement, l'últim any no ha estat gens senzill per a Lozano. La col·laboradora ha hagut d'afrontar un dur revés a la seva salut i el seu nom ha protagonitzat alguns dels titulars més polèmics. Tot i això, Lydia ha estat al peu del canó fent front a tot el que s'ha dit sobre ella. I com sempre, hi ha estat per i per al públic a qui tant interès suscita.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp