Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Soria amb ulleres de sol

Ana Soria confirma la sospita del seu xicot i assumeix que un altre s'ha ficat al mig

La parella d'Ana ha sigut testimoni que un conegut ha aconseguit allò que al seu dia va voler fer

Ana Soria viu unes setmanes molt complicades. Des que va sortir a la llum el rumor sobre una possible relació entre Paloma Cuevas i Luis Miguel, la premsa ha estat encara més a sobre de la jove estudiant i d'Enrique Ponce.

Per aquest motiu, la parella va voler posar distància pel mig i van fugir a Gant (Bèlgica), on van passar uns dies de somni. Com era d'esperar, la noia va capturar alguns dels moments que va passar al costat del torero i les va mostrar al seu perfil d'Instagram.

Sens dubte, segurament, tots dos hauran pogut relaxar-se i passejar sense cap temor. Tot i això, tot apunta que, després d'aquests dies allunyats del focus mediàtic, ara, novament, s'han d'enfrontar a estar al punt de mira. I és que un important company de professió d'Enrique ha aconseguit allò que el torero no va poder.

Ana Soria i Enrique Ponce a la platja
La noia ha vist que un torero molt conegut ha aconseguit el que Enrique Ponce no va poder| Europa Press

La parella d'Ana Soria se sorprèn amb el talent ocult d'un conegut seu

Així és, ens estem referint a Fran Rivera, qui s'ha unit a la llista de toreros que volen guanyar-se el terreny dins del món de la música. Mentre que companys seus com a Jesulín de Ubrique i, fins i tot, el nuvi d'Ana Soria, Enrique Ponce, els costava endinsar-se en aquest panorama, tot indica que el torero ho ha aconseguit.

Tot va començar el passat cap de setmana, quan el germà de Kiko Rivera amb la seva dona, Lourdes Montes, assistien a la famosa gala contra el càncer que organitzava el Festival Starlite. De fet, l'esdeveniment que es va organitzar va tenir grans famosos, entre ells, Richard Gere i Antonio Banderas.

Per això, el company d'Enrique Ponce va ser un altre dels grans convidats que es va unir a la gala per una bona raó de pes. Sens dubte, la nit semblava que seria inoblidable i per descomptat que així va ser.

No només va generar enrenou l''outfit' que va escollir Rivera per a l'ocasió, ja que no anava d'etiqueta a diferència de la resta de convidats, sinó per un altre motiu. Així mateix, ell no va dubtar a explicar les seves intencions davant els mitjans presents.

I és que el torero va decidir preparar amb uns amics seus una actuació molt especial per a la vetllada. «L'important és el perquè som aquí, per a la Fundació 'Lágrimas y Favores'», començava dient.

«És el que ha convençut un grup d'amics, que cap ens dediquem a això, a preparar unes rumbes per aportar el nostre granet de sorra. I fer que la gent s'ho passi una mica bé, oi?», deia.

«Som tots amics des de fa anys i gaudim molt cantant. Aquesta nit és la primera vegada que ens presentem en un escenari i ho fem per una bona causa, com és la lluita contra el càncer», explicava Rivera.

De fet, es podia veure que estava summament emocionat perquè, fins i tot, li havia posat nom al seu grup de música. «Una y nos vamos», desvelava rient. Encara que, com el mateix company de Ponce afirmava que només es donaria en una ocasió aquesta actuació, la veritat és que per a ell va ser molt especial.

Sens dubte, el propòsit que el públic present s'ho passés en bomba es va complir amb escreix. Amb una guitarra a la mà i cantant com mai abans ho havia fet, Fran Rivera va generar una gran sorpresa per la seva increïble actuació. La veritat és que no ho va fer gens malament perquè va aconseguir que els convidats gaudissin del xou.

Fran Rivera en un photocall
El torero s'ha estrenat com a cantant | GTRES

Fran Rivera deixa en xoc Enrique Ponce i el seu germà

Amb aquesta nova faceta del torero, ja és el segon membre del clan Rivera que s'estrena al món de la música. Això sí, de moment no podrem veure Kiko i Fran Rivera units en un escenari per fer un duet.

En primer lloc perquè tots dos tenen estils molt diferents. Mentre que l'amic de la parella d'Ana Soria sent passió per les rumbes, el flamenc i el folklore, el seu germà es decanta més pel reggaeton i l'electrònica.

A més a més, no tenen gustos semblants i, de moment, no es poden veure ni en pintura. I és que, després de la darrera guerra mediàtica, els germans van acabar de males maneres, una situació que hauria arribat a no tornar-se a dirigir la paraula.