Ana Soria en una terrassa

Ana Soria, detinguda: Condueix sense carnet amb Enrique Ponce

La jove s'enfronta a 6 mesos de presó i a una multa de 12.000 euros

Ana Soria i Enrique Ponce tornen a estar en el punt de mira dels mitjans de comunicació, però en aquesta ocasió no ha estat per la història d'amor que protagonitzen. 'Viva la vida', programa de Telecinco, ha revelat que Ana Soria ha estat detinguda per un presumpte delicte contra la seguretat viària mentre conduïa acompanyada del torero.

Enrique Ponce menteix als agents 

Segons ha exposat el programa, la jove, que no disposa de carnet de conduir, conduïa un vehicle amb la companyia del torero com a copilot. La parella va ser interceptada per uns agents i, nerviosos, van decidir canviar-se els seients per fer veure que Enrique Ponce conduïa el vehicle.

No obstant això, els agents van adonar-se'n i els van demanar la documentació. El torero, visiblement nerviós i intentant protegir a la seva parella, va oferir-los el seu permís de conduir. Ara bé, els agents van rebutjar-ho, ja que sabien que Ana Soria era la conductora. 

En comprovar que la jove no té permís de conduir, els agents van decidir detenir-la i traslladar-la fins a la comissaria. Així doncs, la jove d'Almeria haurà de sotmetre's a un judici ràpid per saber quina serà la sanció. Segons el programa 'Viva la vida', Ana Soria podria enfrontar-se a una pena d'entre tres i sis mesos de presó, a més d'haver de pagar una multa de 12.000 euros o haver de fer treballs socials durant, com a mínim, un mes. 

De moment, la parella no s'ha pronunciat al respecte. És més, han estat actius a les xarxes socials, però no han volgut parlar sobre la revelació de 'Viva la vida'. Podria ser aquesta una estratègia perquè no es parli més del presumpte delicte contra la seguretat viària?

La mala sort d'Ana Soria

Segons el programa, Ponce estava ensenyant a conduir a la seva xicota, amb tan mala sort que en una de les rotondes hi havia un control de trànsit. La veritat és que Ana Soria està tenint molt mala sort. De fet, la jove estudiant de Dret ha passat de ser la imatge de diverses marques com Capote o Pronovias, a passar desapercebuda. 

«Ella ho té molt clar i així ho està demostrant. Enrique va deixar-li clar que li donaria suport en totes les decisions que prengués, però ella assegura que desitja estudiar i tenir la seva independència», assegurava algú del seu cercle de confiança personal per a la revista 'El Español'. 

Mentrestant, la jove continua centrada en la seva carrera. Enmig de la polèmica sobre la seva detenció, s'ha revelat que la parella d'Enrique Ponce estaria disposada a realitzar, aquest estiu, les seves pràctiques jurídiques en el despatx del seu padrí, l'exjutge Baltasar Garzón.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.