Belén Esteban revela l'únic regal de Jesulín a la seva filla Andrea en tota la seva vida

La col·laboradora de 'Sálvame' ha reaccionat a la carta de María José Campanario

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban visiblement enfadada amb Maria José Campanario   | Telecinco

Després que María José Campanario enviés una incendiària carta a Belén Esteban, sembla que el conflicte entre aquesta i Jesulín de Ubrique ha tornat a revifar després que tots dos decidissin baixar la destral de guerra pel bé de la filla que tenen en comú, Andreíta. No obstant això, 'la princesa del poble' ha tornat a disparar contra el torero, a 'Sábado Deluxe', acusant-lo d'haver estat un mal pare.

Els dards de Belén contra Jesulín

A més d'acusar-de no haver estat pendent del benestar de la seva filla i de no fer-se càrrec de la seva educació, la col·laboradora també ha retret a Jesulín no haver tingut ni un sol detall amb la seva filla en aquests 21 anys. «En 21 anys, una Barbie embarassada! Ni Reis, ni aniversaris... », assegurava molt dolguda per les paraules de Campanario.

Visiblement mosquejada, i sense ganes de callar res, la 'princesa de poble' responia María José Campanario quan li deia que aquesta havia estat vivint del torero durant tots aquests anys, aprofitant-se que havia tingut una filla amb ell. «No he estat un 'clau' d'una nit, 'carinyo'. Vaig tenir una relació amb Jesús, per molt que et pesi. La nostra filla va ser desitjada amb moltíssim amor. El meu marit treballa, no concedeix exclusives, ni l'anomenis. No és com tu i el teu marit, o com la teva família, que tots us heu assegut en aquest plató. Denuncia'm, que no et tinc por», sentenciava Belén Esteban mirant a càmera.

«T'oblides que el teu marit és el pare de la meva filla. Us importo una merda, ho sé, però és que ni coneixeu la meva filla. Jesulín és un calçasses, té tres fills, no dos ... I les vostres famílies fins i tot tenen por que no els deixeu veure els vostres dos fills. Ah, per cert, Jesús, avui t'he enviat la carta de la teva dona i dos àudios. La teva dona està obsessionada amb mi, i si vol guerra, anirem a la guerra. Que vagi amb compte, que trec el que guardo al mòbil», afegia Betlem, defensant la seva filla a capa i espasa.

Farta que li diguin que sempre ha viscut a costa de la seva aventura amb Jesulín, Belén revelava que, en el seu dia, havia trucat el torero amb l'objectiu de pagar a mitges la carrera de la seva filla Andrea, però aquest s'hi va negar per recomanació del seu advocat. «La mare de Jesús segur que pensa que tinc tota la raó. Por? Cap. Tinc un arsenal per deixar-lo anar en aquesta guerra. Et repeteixo: del meu marit Miquel, ni 'mu', i de la meva filla, menys. Calladeta», amenaçava Belén Esteban.

María José Campanario, a 'Sábado Deluxe'?

Després de les contestacions de la 'princesa de poble' a la incendiària carta de Campanario, han estat diversos els col·laboradors que han jugat amb la possibilitat que aquesta pogués seure en un plató de televisió per respondre a Belén Esteban. És més, a les 23:03 de la nit, Jorge Javier Vázquez trucava en directe la dona de Jesulín de Ubrique amb l'objectiu de recollir les primeres declaracions de l'odontòloga.

«Hola, sóc la Mary. Deixa el teu missatge», li responia el contestador. Des del plató, el de Badalona convidava a Maria José a anar a 'Sábado Deluxe' per donar la seva versió dels fets. Col·laboradors del programa com Antonio Rossi, reptaven a l'actual parella del torero a dir tota la seva veritat: «Campanario no té el que ha de tenir per trucar al programa». «Li diem alguna cosa més?», preguntava Jorge Javier a la 'princesa de poble', després que aquesta acabés de contestar a cada un dels atacs de Maria José. «'Hasta luego, MariCarmen'», responia aquesta intentant tancar el tema, almenys, de moment.


Comentaris

envia el comentari