L'exdona de Mainat trenca el seu silenci a la presó: «Una idiotesa imperdonable»

L'alemanya ha parlat amb el periodista Miquel Valls a Telecinco

Angela Drobowolski, dona de Josep Maria Mainat a 'El Convidat'
Angela va intentar matar el seu marit amb insulina | TV3

Angela Dobrowolski ha trencat el silenci a 'El programa de Ana Rosa' mentre és a la presó a l'espera de judici. L'alemanya és a la presó des del passat 4 de gener després d'intentar assaltar la casa del seu exmarit Josep Maria Mainat a Barcelona. Angela tenia una ordre d'allunyament del productor televisiu, que ha denunciat la seva exdona per intentar-lo assassinar el passat mes de juliol.

Segons la investigació judicial que segueix en curs, Angela Dobrowolski suposadament hauria intentat posar fi a la vida de l'empresari català després subministrar-li un còctel d'insulina que podria haver estat letal a causa de la condició de diabètic del fundador de 'Gestmusic'.

Angela Dobrowolski parla des de la presó 

En aquesta última ocasió, Angela Dobrowolski va ser arrestada al gener per incomplir l'ordre d'allunyament quan va intentar accedir a l'habitatge del seu exmarit. L'alemanya estava disfressada amb perruca i posseïa una corda, uns prismàtics i una motxilla amb material d'escalament i algunes eines. 

Quan ja fa més d'un mes que és a la presó, l'exdona de Josep Maria Mainat ha decidit trencar el seu silenci i explicar a periodista Miquel Valls com afronta la seva estada a la presó. 'El programa de Ana Rosa' ha emès alguns fragments d'aquesta conversa telefònica amb Angela des de la presó, on l'alemanya es mostra d'allò més tranquil tot i tots els càrrecs als quals s'enfronta.

«Estic bé, el canvi no m'ha costat molt», assenyalava l'empresonada abans de reconèixer que els primers dies a la presó si van ser bastant «traumàtics». L'alemanya s'ha mostrat afectada per la dramàtica situació en la qual es troba, aïllada a la presó, sense diners i sense rebre visites, però també es va mostrar prou forta per afrontar la seva trista realitat i tirar endavant. «Sóc de Berlín, m'he criat als carrers, sempre he estat una persona humil, però amb l'educació per sobre de tot», ha assenyalat l'alemanya al periodista.

Angela Dobrowolski reconeix el seu error 

Tot i mostrar la seva fortalesa, Angela Dobrowolski no ha dubtat a reconèixer el seu error per intentar assaltar la casa del seu exmarit en reiterades ocasions. L'alemanya es va mostrar molt penedida davant el periodista Miquel Valls, sent conscient de les greus conseqüències que aquest delicte li puc portar. 

«He comès una idiotesa imperdonable i ara s'ha acabat tot. He perdut els meus fills durant dos anys», lamentava l'arrestada abans de confessar que sí esperava que Mainat demanés presó per a ella, però que és una cosa que «no vaig assimilar mai». 

Fins al moment, l'exdona del productor televisiu no havia explicat per què va intentar entrar al domicili, un secret que ara si ha revelat. «La meva filla i jo tenim un vincle especial, especial és quedar-se curt. Ella em va demanar des de fa temps, en el nostre codi, que anés a veure-la, que em deixava la finestra oberta. Jo, com una idiota, vaig anar a veure la meva filla i abraçar-la a la nit... em vaig creure la més llesta», assegurava la dona. 

D'aquesta manera, Angela Dobrowolski afronta la seva estada a la presó amb resignació, però també amb molta força i il·lusió. Sense anar més lluny, l'alemanya té projectes al cap que espera complir quan abandoni la presó. «Una fundació en contra de la separació de mares empresonades dels seus fills», comenta.

A més, no està tan sola com s'esperava, ja que ha fet una nova amiga a la presó: Rosa Peral, la condemnada a 25 anys de presó pel crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona. La dona està condemnada per haver planejat l'assassinat de la seva parella, Pedro Rodríguez, en complicitat amb el seu amant, Albert López, els dos agents de la policia local barcelonina.


Comentaris

envia el comentari