Isabel Pantoja al concurs de Telecinco 'Idol Kids'

El pla definitiu de Cayetano i Fran Rivera per pactar amb Isabel Pantoja

Volen recuperar sí o sí els objectes personals del seu pare, Paquirri

A hores d'ara hi ha una guerra oberta entre Cayetano i Fran Rivera amb Isabel Pantoja. És cert que aquesta guerra ja fa anys que es va iniciar, però ara ha tornat a revifar. El motiu? Que la 'tonadillera' no els ha donat els objectes personals que el seu pare, Paquirri, els va deixar.

Temps enrere l'artista va esgrimir que els hi havien robat. No obstant això, fa uns mesos, el fill d'ella i germà de Fran i Cayetano, Kiko Rivera, va fer una confessió molt important en televisió. En concret, en l'especial 'Cantora, l'herència enverinada' va revelar que la seva mare tenia els citats articles guardats a la finca.

Aquest descobriment va fer que Cayetano i Fran decidissin tornar a reobrir l'esmentada batalla per recuperar el que és seu. I ara tenen un pla molt clarament definit per aconseguir-ho.

Primers passos dels germans Rivera

Després de la informació pública que Kiko va donar en un plató, els seus germans han tornat a voler recuperar els objectes del seu pare més que mai. Per aquest motiu, van posar el cas en mans d'un advocat i aquest va dur a terme dos requeriments notarials per a Isabel Pantoja. I els dos van ser rebutjats per aquesta.

Següents actuacions

Després de l'actitud de la 'tonadillera', Cayetano i Fran Rivera van decidir esperar que passessin les festes nadalenques per seguir actuant. I així ho han fet. Després de les mateixes, han pres una altra mesura. I aquesta ha estat explicada per l'advocat de tots dos (Joaquín Moeckel) a Europa Press, com ha donat a conèixer la revista 'Hola!'. En concret, ha exposat que «hem contactat amb un interlocutor vàlid, o entenem que és vàlid, per part de la senyora Pantoja, per veure si som capaços que s'arregli això de forma extraprocessal».

És més, ha explicat que l'objectiu és que «es faci sense necessitat d'un procediment judicial perquè un procediment judicial sabem que és llarg i de resultat incert. És a dir, mai se sap com acaba». Així mateix, ha donat a conèixer que el que s'ha fet amb els interlocutors és intentar mostrar-los «les proves que tenim per iniciar el tema per intentar convèncer-los dient: 'Tu pots veure això clar o no, però aquí hi ha documentació que pot servir-nos de suport per poder reclamar tot això». De la mateixa manera, ha afegit que «intentarem fer això pel nostre compte, posar-nos d'acord les dues parts i cedint les dues parts».

El pla B de Cayetano i Fran Rivera

Moeckel ha deixat clar en aquesta entrevista que espera que es resolgui tot durant aquest mes. I ho ha fet dient: «El mes de febrer seria més que raonable, crec que s'ha demostrat la bona voluntat per part nostra. Hem dit: 'Arreglem-ho, si us plau, si no són la totalitat dels béns, part dels béns' ... En definitiva, s'ha posat voluntat».

Això sí, també ha remarcat que si la situació no es resol en aquestes setmanes, Cayetano i Fran Rivera prendran mesures. I així ho ha explicat: «Si no es pot fer, que sigui la justícia la que digui sí o no». És més, ha detallat que «si al febrer no es fa, els primers dies de març ens posem a funcionar per presentar als jutjats. Ja hem donat bastant termini».

D'aquesta manera, ha exposat de forma clara que o la 'tonadillera' decideix posar de la seva part per tornar les coses als fills de Paquirri o es veurà les cares amb aquests davant un jutge. I és que han passat 36 anys de la mort del torero i els seus fills segueixen sense poder tenir els objectes personals que el seu pare els va deixar. Caldrà esperar per veure com reacciona Isabel Pantoja.