La seriosa advertència de Belén Esteban a Maria José Campanario: «Calla ja»

Un company de Telecinco ha explicat a Belén Esteban que la dona de Jesulín de Ubrique ha estat escrivint sobre ella

Imatge de Belén Esteban
Belén Esteban, adverteix la parella del seu ex   | Telecinco

Belén Esteban ha començat avui a la tarda presentant 'Sálvame'. En els primers minuts del programa i sense que ningú li preguntés, ha volgut dirigir un missatge a càmera per a María José Campanario, l'actual dona del seu exmarit Jesulín d'Ubrique. El contingut d'aquest missatge ha estat molt clar, li ha demanat que deixés de parlar d'ella d'una vegada, ja que si també ho feia ella, els resultats serien demolidors.

De moment desconeixem la informació que està callant Belén Esteban sobre la Campanario i al revés. Tot i això, segons sembla, Belén ha sabut que la dona del seu ex està llançant publicacions en què parla sobre ella. Això ha fet que un reporter del programa 'Socialité' l'hagi anat a buscar  perquè respongués a les declaracions, cosa que Belén ha declinat, tot i acabar-se referint a la seva enemiga en directe.

La col·laboradora de 'Sálvame' ha dit que si ella comença a parlar sobre Maria José Campanario, es generaria una polèmica molt gran, comparant-ho fins i tot amb una Guerra Mundial. De moment, però, ha descartat destapar-la. Si ho fa, creu que la família del seu exmarit l'acaben titllant a ella de ser la dolenta, quan realment l'únic que està fent és defensar-se.

La vida de Maria José Campanario ha canviat molt des que la vam conèixer, ja que ara es guanya la vida com a dentista i defuig en part de la polèmica televisiva i que la va acompanyar durant molts anys, arribant fins i tot a acudir a programes de televisió i enfrontar-se a tots aquells col·laboradors que s'atrevien a qüestionar-la.

No obstant això, María José s'ha aficionat a les xarxes socials i és habitual veure-la a Instagram i Facebook pujant vídeos i, fins i tot, protagonitzant directes en els quals parla amb els seus fans. D'aquesta manera, els regala entrevistes de molta estona a canvi de res i ella mateixa reconeix que aquest mateix contingut podria vendre'l a qualsevol mitjà de comunicació.

La veritat és que mai hem sabut el motiu que va fer que Campanar deixés d'intervenir en els programes de televisió, una decisió que segur li ha servit per guanyar en salut, abandonant una guerra de molts anys amb Belén Esteban i que mai acabava arribant a un punt final.

Tot a l'esquena de Jesulín de Ubrique

Belén creu que el seu exmarit Jesulín no té ni idea de tot el que genera la seva actual dona a través de les xarxes socials, parlant de vegades de temes molt compromesos i que posen en escac a la família. Això es produiria perquè el torero es trobaria sempre al camp i això li faria perdre la noció de la realitat, una realitat que sí que viu la seva dona i que està començant a cansar Belén Esteban.

Recordem que en moltes ocasions, Belén Esteban intenta no parlar de Jesulín a la televisió, ja que la seva filla Andrea li ho impedeix, cosa que sempre ha intentat preservar per no perjudicar ni molestar la jove. Actualment, Andrea es troba vivint fora d'Espanya per realitzar els seus estudis de locutora de ràdio, una formació que fins i tot podria portar-la a presentar algun programa de ràdio.

Veurem en què queda aquest advertiment de Belén Esteban a la dona del torero. Doncs segons sembla, la col·laboradora té dades guardades i que podrien perjudicar molt la imatge de l'odontòloga. És important refrescar la memòria, l'última vegada que es va parlar de la Campanar va ser per explicar una possible obsessió que tindria aquesta amb Belén Esteban i que la va portar presumptament a acumular i guardar fotos i articles protagonitzats per l'emblemàtica i coneguda veïna de Paracuellos.


Comentaris

envia el comentari