▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

La veritat sobre la notícia del fill secret de Bertín Osborne

El cantant ha sortit al pas de les especulacions

El presentador Bertín Osborne en un acte publicitari
El presentador Bertín Osborne en un acte publicitari | GTRES

Des de fa unes setmanes, Bertín Osborne no deixa de ser notícia. I tot perquè, després de catorze anys de matrimoni, s'ha separat de la seva dona (Fabiola Martínez) i mare dels seus dos fills petits.

La inesperada ruptura ha donat lloc a tota mena d'especulacions. No obstant això, potser la que ha aconseguit més rellevància a la premsa és la que indica que ell podria haver estat infidel. És més, arriba a exposar que fins i tot podria tenir un fill secret amb la seva suposada amant. Davant de tot això, el cantant ha decidit parlar. Ho ha fet a través de la revista 'Hola!'.

Bertín Osborne calla els rumors

Com hem exposat, des de fa dies està circulant un rumor sobre Bertín en els cercles de la premsa rosa. En concret, s'ha comentat que tindria una relació amb una dona de Sevilla, més jove que ell. Dona amb la qual fins i tot tindria un fill, que no estaria reconegut legalment com a tal.

Aquestes especulacions, però, ara han estat desmentides pel cantant en l'esmentada publicació, a la qual ha concedit una entrevista. En concret, les seves paraules han estat: «Els rumors cal prendre'ls com el que són. Si la pobra xavala ha sortit a la televisió a dir que tot és mentida ... Et penses que si hagués tingut algun embolic no s'hauria sabut?».

És més, en aquest sentit no ha dubtat a deixar clar que no té intenció d'estar amb cap dona: «No buscaré més. Em tallo la cua com els toreros i em dedicaré a la meva feina, als meus fills, als meus amics, als meus animals i a l'esport. La resta, per què?».

No és la primera vegada que es parla d'un possible fill secret

Arran de la seva separació amb Fabiola és quan ha cobrat protagonisme el tema que Bertín Osborne tingués un fill secret. Tot i això, no és la primera vegada que es parla d'aquesta qüestió. El fet que hagi tingut una llarga llista de romanços sempre ha fet existir el dubte que pogués comptar amb algun fill no reconegut. Bona mostra d'això és que, fa un temps, Toñi Moreno li preguntava al programa 'Un any de la teva vida' de Canal Sur: «Et faré la pregunta que ningú no t'ha fet: Quants fills tens?».

El cantant amb el seu habitual sentit de l'humor va contestar: «N'he tingut sis i ara en tinc cinc reconeguts». I és que cal no oblidar que amb la seva primera esposa (Sandra Domecq) va tenir tres filles (Eugenia, Alejandra i Claudia) i en va perdre un de petit. Amb Fabiola en té dos: Kike i Carlos.

És més, a aquesta resposta va afegir: «Sempre m'he preguntat, com és que no m'ha sortit un fill secret? M'encantaria que passés. Tu saps com de bé ho passaria? Jo seria el primer que aniria corrent a fer-me les proves. No seria com Julio Iglesias».

Nova etapa vital per a Bertín Osborne

Encara trist per la ruptura sentimental amb la seva dona, el cantant afronta la seva nova etapa vital amb ganes. El primer ha fet és callar tota mena de rumors que puguin afectar tant a ell com a la seva família. 

La segona cosa que ha fet ha estat aferrar-se a la feina. Així, com ha donat a conèixer, té un nou projecte entre mans. Exactament, a més dels seus negocis de moda i d'alimentació, es troba centrat en un nou disc. 

A la primavera és quan pretén que vegi la llum aquest àlbum que no serà de ranxeres, serà pop. Així mateix ha explicat que està component cançons per a aquest disc i amb ell espera poder realitzar una àmplia gira.


Comentaris

envia el comentari