Ana Soria frena de cop tots els plans d'Enrique Ponce

La parella del moment no es planteja encara passar per l'altar

Enrique Ponce i la seva nova parella, Ana Soria
Enrique Ponce i Ana Soria gaudeixen del seu amor, però la situació no és fàcil per als pares d'ella | Instagram

Tot i els rumors que la parella formada per l'empresària Paloma Cuevas i Enrique Ponce travessava un dels seus pitjors moments des de feia un parell d'anys, la seva separació després de 24 anys de casats va agafar a tothom per sorpresa. Si més no, el que ningú s'esperava era que el torero refés tan de pressa la seva vida amorosa i, a més, amb una noia 27 anys menor que ell. 

Es descarten els rumors de boda

Enrique Ponce i Ana Soria són a dia d'avui la parella del moment. La premsa rosa s'ha bolcat totalment amb ells, fent-los protagonistes de tots els programes i les portades de les revistes del cor. De fet, fa poc es va especular sobre un possible casament de cara a l'estiu vinent, però segons les últimes declaracions de la periodista Marina Esnal, sembla que això no és cert

Esnal va declarar al programa 'Estando Contigo' de Castilla-La Mancha Media que una font molt propera a Ana Soria assegurava que, almenys a curt termini, no pensaven passar per l'altar perquè ella «és molt jove» i té altres plans de cara al futur. No obstant això, el que sí que s'estaria plantejant la parella és anar a viure junts per consolidar la seva relació. 

Paloma Cuevas no estava preparada per fer pública la separació

Des del moment que es va fer pública la relació entre Ponce i Ana Soria, tots dos han mostrat constantment la seva felicitat a través de les xarxes socials, cosa que no hauria sentat del tot bé a Paloma Cuevas. Al contrari que està passant amb Ana Soria, la relació entre l'empresària i el torero va ser molt discreta, i és que gairebé no es deixaven veure en públic ni davant dels mitjans. 

La col·laboradora de Telecinco Isabel Rábago va anunciar que les fonts més properes a Paloma Cuevas estaven realment preocupades per la salut de l'exmodel, ja que sembla que la situació l'està superant. A més, ella mateixa va declarar davant dels mitjans que se sentia humiliada i ofesa

Segons el programa 'Socialité', l'exdona del torero no estava preparada per fer pública la notícia de la separació, al contrari que Enrique Ponce, que volia explicar-ho com més aviat millor per gaudir de l'estiu acompanyat d'Ana Soria sense haver d'amagar-se de la premsa. 


Comentaris

envia el comentari