Primer pla d'Ana Soria amb el rostre neutre i mirant a càmera

Ana Soria fa l'impossible per Enrique Ponce: la seva ex mai es va atrevir

Ana Soria imita el seu xicot, una cosa que mai no li vam veure fer a Paloma Cuevas

Ana Soria i Enrique Ponce compliran tres anys com a parella el 2023. Són pocs els que tenien fe en aquesta relació i, per això, han hagut de fer front a crítiques, comentaris i rumors constants. Han publicat imatges de la seva vida en comú i també, després, han estat un temps allunyats de les xarxes socials.

Enrique, que en uns dies bufarà 51 espelmes, dobla l'edat de la seva parella, que en té 25. Precisament en el seu últim aniversari, Ana Soria va rebre un anell com a regal i van dinar amb els pares d'ella al restaurant Casa Sebastián, un dels millors establiments d'Almeria.

Foto d'Enrique Ponce i Ana Soria caminant junts pel carrer.
Fa gairebé tres anys que Ana Soria i Enrique Ponce estan junts. | GTRES
 

Un anell com a regal d'aniversari

Aquest estiu es va comentar que hi podria haver casament entre el torero i l'estudiant de Dret, tot i que cap de les parts ha confirmat aquesta informació. Va ser el programa Socialité el que apuntava que Ponce hauria demanat matrimoni a Ana Soria i haurien planejat donar-se el 'sí, vull' aquest mes de desembre.

La parella es va comprar el mes de maig passat un xalet en una de les zones més exclusives d'Almeria, a Retamar. Fins aleshores vivien de lloguer en un àtic de luxe amb vistes al mar. El seu habitatge actual està a prop d'un club de golf on Ponce practica habitualment aquest esport.

El torero va anunciar la seva retirada de les places «per temps indefinit» el mes de juny passat. Ara disposa de més temps per dedicar-se als seus negocis i al seu esport preferit. Ana Soria i Ponce han creat una empresa al sector immobiliari i tots dos en porten la gestió.

Rumors de crisi a la parella

Durant aquests tres anys de relació, els rumors de crisi no han deixat de circular al voltant de la parella. Si bé van desaparèixer de les xarxes socials durant un temps buscant passar desapercebuts, tots dos van tornar a aclarir la primavera passada que estaven enamorats.

«Tant se val que un tingui una edat o una altra si és un número», assenyalava Ana a Telecinco pel que fa als 27 anys que els separen. «Estimo Enric més que a la meva vida», afegia. Per la seva banda, Ponce també declarava que estima Ana «amb bogeria i vull passar la resta de la meva vida amb ella», apuntava.

El novembre passat, el torero i l'estudiant van decidir tornar a les xarxes socials imitant l'escena d'una coneguda pel·lícula. Es tracta de la seqüència de Memorias de África en què el personatge de Redford rentava els cabells a la seva enamorada Streep. Així vam poder veure com Ponce acariciava la cabellera de la seva estimada, però aquesta vegada a bord d'un vaixell a alta mar.

Enrique Ponce es va separar de Paloma Cuevas el 2020 i, un any després, van signar el seu acord de divorci amistós. Gairebé un quart de segle junts i dues filles en comú, Paloma i Bianca. El que el torero no va aconseguir en més de dues dècades ho ha aconseguit ara amb la seva parella actual.

Ana Soria s'atreveix amb el toreig

Ana Soria va conèixer Enrique gràcies a la seva passió pel món del toreig. La jove, fent gala de la seva afició, ha pujat unes imatges a Instagram. A les fotografies apareix Ana en una plaça torejant un petit bou.

Captura d'una story d'Ana Soria torejant.
Ana Soria s'atreveix a torejar. | Instagram: @anasoria.7
 

A Paloma Cuevas, tot i que és també una gran aficionada als bous, mai no la vam veure torejar o trepitjant les places. Curiosament, el pare d'ella, el ramader Victoriano Valencia, sempre va tenir el desig que la seva filla es casés amb un torero. Un desig complert, però truncat 24 anys després.

Queda clar que la parella formada per Ponce i Ana Soria comparteix interessos i aficions. Els agrada el camp i el món del toreig. Així ho demostren a les xarxes i amb els seus amics, als quals conviden a passar temps amb ells a la seva finca.