Primer pla d'Ana Soria amb el rostre neutre i mirant a càmera

Ana Soria porta la samarreta de 6 euros que s'ha esgotat diversos cops

La tornada d'Ana Soria amb més estil que mai

Ana Soria espera la temporada de tardor amb moltes ganes i amb grans looks guardats a l'armari per ensenyar-los als seus seguidors. La jove estudiant de Dret està actualment molt feliç i molt enamorada.

Ana Soria, aquests darrers tres anys, s'ha volgut centrar en ella mateixa i en la seva parella, Enrique Ponce, després de tot l'escàndol del divorci. No obstant això, l'hem poguda veure en diverses ocasions lluint uns bàsics que no passaran mai de moda. Ana Soria sempre ha tingut bon gust per la moda i ens ha deixat clar que sap vestir-se bé per a qualsevol ocasió que sorgeixi.

La tornada d'Ana Soria a les xarxes socials

En diverses ocasions, hem vist l'estil juvenil que tenen totes i cadascuna de les peces que Ana Soria guarda a l'armari. Sembla que li agrada vestir amb tops de diferents estils i texans, acompanyats d'accessoris com ara bosses que li donen un cert aire juvenil i formal.

Després de la desaparició d'Ana Soria al seu perfil d'Instagram on vèiem tots els looks que escollia, ha tornat amb més estil que mai. Tot i no publicar gaire actualment al seu Instagram, hem pogut trobar una peça de roba d'Ana Soria que ens ha deixat sense paraules.

Gràcies al seu viatge a Almeria per visitar la geoda de Pulpí, hem pogut veure una de les peces que guarda al seu armari que ens ha causat gran interès. És una de les tendències que sembla no passar de moda, malgrat les noves tendències: un crop top de color blanc, un dels articles que porta arrasant a les botigues a totes les temporades d'estiu. Ana Soria l'ha sabut lluir d'allò més bé a l'excursió que va fer amb la seva parella, Enrique Ponce, a Almeria.

El top que ha fet triomfar Ana Soria

Ana Soria ha lluït un top de color blanc, ple de frunzits i drapejats que es lliga al coll, i presumia així les espatlles de forma sensual. Una proposta d'allò més ideal que surt del clàssic tank top que combinem sense parar en aquesta època de l'any.

Aquest crop top ha estat una de les peces que hem pogut veure aquest estiu en diferents celebritats en diverses ocasions. A més d'aquest tipus de top, n'existeixen de similars com ara els que canvien els drapejats per nusos i aconsegueixen així aquest efecte frunzit.

Ana Soria ha decidit combinar aquest crop top blanc amb uns texans de tir baix i tall recte normals que li han fet lluir la seva figura. Tota una bona opció per copiar-li una vegada i una altra sense parar els dies de tardor, sense cansar-nos mai.

El millor d'aquesta peça que ens ha cridat tant l'atenció és que la podem trobar molt similar a les botigues on habitualment comprem. Per exemple, a Bershka hi ha tops amb nusos lligats al coll per un preu baix i que s'assemblen al d'Ana.

Optar per comprar tops de marques conegudes i barates és una bona opció quan vols recrear el conjunt d'algú que t'agradi. En el cas del top amb nusos lligats d'Ana Soria, com que és un top senzill, podem trobar-lo a diverses botigues i recrear el seu look amb facilitat.