Primer pla de la presentadora Anne Igartiburu

Anne Igartiburu sap que no vol estar amb ella perquè ha conegut una altra més famosa

Anne Igartiburu s'embarca en una nova aventura televisiva

Anne Igartiburu és algú per a qui també sembla que no passin els anys. Fa molts de temps que la veiem a la televisió, al capdavant d'un dels programes més veterans de la crònica social, i és que Anne sempre serà recordada pel seu mític 'Hola, corazones'.

Discreta, dolça i sense estridències, Anne es cola a milions de cases d'Espanya cada migdia. Presenta les notícies de societat i del cor, però en un to neutre, amable, com es feia abans de la polèmica permanent i dels crits als platós.

Durant tants anys a primera línia, Anne ha guanyat un dineral amb el qual ara viu còmodament i seleccionant els seus projectes laborals. Es va dir al seu moment, que s'embutxacava uns 300.000 euros anuals, més els extres per les Campanades de Cap d'Any (uns 30.000 euros més). Això, sense tenir en compte les campanyes de publicitat i altres esdeveniments.

▶️ Vídeo del dia

Actualment no se li paga tant, però és evident que liquiditat econòmica no li falta. Així, els seus comptes estan més que sanejats i Anne viu sense maldecaps econòmics en una mansió a La Moraleja. No obstant això, la veritat és que se sap poc de la seva vida privada, però al seu moment se la va relacionar amb Fran Rivera, amb Feliciano López i amb Álvaro Fuster.

Ella sempre ha estat molt hermètica quant a la seva vida privada i li va costar passar per l'altar. Finalment, ho va fer el 2004, amb el ballarí Ygor Yebra. Anys més tard, però, se separaven.

Igartiburu sempre havia volgut ser mare. Per això, va adoptar Noa, una nena nascuda en un orfenat de Bombai. Té una altra filla adoptada, Carmen i va tenir Nicolás, el seu únic fill biològic. Actualment té 6 anys i és fruit del matrimoni d'Anne amb Pablo Heras-Casado.

Fotomuntatge d'Anne Igartiburu i Pablo Heras-Casado.
Anne Igartiburu i el seu segon marit. Fruit del seu amor van tenir un fill | CatalunyaDiari

La parella es va separar l'any passat, després de cinc anys casats. «Deixar anar també és estimar», deia ella després d'aquest nou fracàs sentimental.

Anne Igartiburu, enxampada amb el seu nou amic especial

Anne Igartiburu no ha renunciat mai a l'amor, malgrat no haver trobat la seva ànima bessona. Ha complementat la seva carrera televisiva exercint com a coach i fent entrevistes i podcasts des de les seves xarxes socials. Ara es confirma la seva participació a Tu cara me suena.

A principis d'aquest estiu, Anne es va deixar veure a Malta, a l'exclusiva festa per l'aniversari de Sandra García-Sanjuán. Allà, la van enxampar amb Íñigo Afán de Ribera, Iggy per als amics. Pel que sembla, pertanyien al mateix cercle d'amistats, en què també es troben Estefania Luyk, Arantxa de Benito, o Susanna Griso.

Iggy està separat i és pare de cinc fills, esportista, atractiu i un empresari d'èxit. A més, la parella es mostrava molt afectuosa, de manera que molts van creure que s'havien donat una oportunitat com a parella.

Imatge d'Anne Igartiburu posant a un photocall
Anne es manté discreta i no es mulla a l'hora de parlar dels seus sentiments | GTRES

Fidel a la seva discreció, ella no ha confirmat mai res. El que va començar com un amor d'estiu sembla que amb l'estiu va acabar, ja que Iggy acaba de reaparèixer als braços d'una altra dona

Iggy torna a ocupar les portades pel seu nou idil·li

Iggy torna a ser notícia per qüestions amoroses, però no amb Anne Igartiburu. L'última portada d'¡Hola! el relaciona amb Susanna Griso. També era a Malta i pertany al cercle d'amistats d'Anne. Resulta que Iggy i Susanna han estat fotografiats durant una escapada romàntica a Sevilla.

Petons, abraçades i carícies demostren que entre ells hi ha alguna cosa més que amistat i que el que un dia va tenir amb Anne, ara ho té amb la seva amiga Susanna. La presentadora d'Antena 3 dona així pas a aquest nou intent de refer la seva vida, després de la seva separació de Carles Torras, amb qui feia 23 anys que estava casada.

Per part seva, Anne Igartiburu seguirà buscant l'amor de la seva vida. Mentrestant, continua somrient davant de la càmera i informant-nos de la crònica social.