Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Asraf Beno amb el rostre seriós i mirant a càmera

Asraf Beno, preocupat per l'estabilitat dels fills després de les addiccions

Asraf Beno és el gran suport d'Isa Pantoja

Ningú semblava apostar per la relació d'Asraf Beno i Isa Pantoja, però fa més de tres anys que estan junts i amb plans de boda a la vista. A més, la filla d'Isabel Pantoja ha comentat diverses vegades com la passió entre tots dos continua igual com el primer dia.

Sense pèls a la llengua, Isa, que cada vegada té menys por de parlar públicament, afirmava: «Fa 3 anys que estic amb el meu xicot i no se'ns ha esgotat la passió. Ho fem cada dia». Isa i Asraf van forjar la seva relació durant el reality Gran Hermano VIP el 2018. Des del primer moment que tots dos van posar un peu a la casa de Guadalix, van sentir una química imparable.

No obstant això, aleshores Isa encara estava amb Omar Montes. Ràpidament, la relació es va acabar i la filla d'Isabel Pantoja i el model van poder seguir endavant amb el seu afer. Fins al dia d'avui, ha anat construint una preciosa relació, que ha sobreviscut a centenars de rumors i especulacions.

Asraf Beno: el pilar fonamental d'Isa Pantoja

Tothom sap que la situació familiar dels Pantoja no és gens senzilla. Mentides, acusacions i autèntiques guerres televisades que han provocat més d'una crisi a tots els familiars. Tot i que Kiko Rivera mai va arribar a veure amb bons ulls la relació de la seva germana amb Asraf, han tingut èpoques en què sí que s'ha arribat a portar bé.

Tanmateix, des de la polèmica entrevista de Kiko Rivera, on assegurava haver pegat a la seva germana, després d'un dur episodi, la relació es va trencar. Isa Pantoja va explicar com de dolguda i traïda se sentia amb Kiko per haver fet aquestes declaracions.

Des d'aquell moment, la relació entre els germans es va trencar i trencada continua fins avui. En l'última aparició d'Isa al Deluxe, va revelar que encara no podia perdonar-lo: «Espero que es respecti el meu temps. No vull participar en això, aquesta entrevista em va fer molt de mal. Em vull mantenir al marge», sentenciava.

Asraf Beno es va posar enmig de la polèmica familiar

Durant aquests mesos, allunyada de la resta de la família, Asraf Beno es va convertir en el centre de la seva vida, el seu refugi i el pilar fonamental de la seva vida. Fins i tot Asraf va arribar a defensar-la de les dures acusacions del seu germà: «M'incomoda, no m'agrada tot això. Diu coses que són contràries, diu moltes coses que es contradiuen molt. Se sent sol, però ha atacat la seva germana, la seva mare. No estàs sol perquè sí», sentencia Asraf Beno.

A més al·legava que no estava sent sincer i que la seva forma d'actuar només l'allunyaria encara més de la seva germana: «Aquell senyor no va ser capaç de trucar a la seva germana per demanar-li perdó. Només ho va fer quan el van fer fora de Secret Story, perquè s'havia quedat sense feina. Ella no se'n refia, i no m'estranya gens».

Asraf no veu gens clara la reconciliació de Kiko amb Isa, fins i tot no creu que aquesta sigui capaç de perdonar-ho: «Ella necessita el seu moment. Quan estigui preparada, si ho està. Potser no el perdona mai», sentenciava Beno.

Kiko Rivera sense el suport de la seva germana

Aquest darrer any no ha estat gens fàcil per al DJ. Kiko ha hagut de presenciar com l'estabilitat amb la família s'ensorrava a poc a poc. A més, ell ha estat el principal partícip que ha contribuït a la ruptura de la família.

Kiko va comentar en una de les seves recents entrevistes per al Deluxe que estava vivint un dels moments més foscos de la seva vida. I que només la seva dona Irene i els seus fills li poden donar la força per seguir endavant. A més va explicar com es penedeix del seu passat, sobretot per tots els diners que va desaprofitar i ara no en té.

Sens dubte, un dels passatges més durs van ser els problemes d'addiccions, on va arribar a gastar autèntiques fortunes. «Vaig començar a guanyar diners amb 17 anys, eren dinerals, vaig estar així deu anys. Sé què és tenir diners i què no tenir-ne. Errors del passat», afirmava el DJ.