Isabel Gemio en un photocall

Isabel Gemio promet que no tornarà amb ell perquè ha demostrat que mai la va estimar

Isabel Gemio ho té molt clar

Isabel Gemio està molt decebuda. Per això, ha pres la decisió de no tornar, i més després de saber que ell no la va voler mai al seu costat.

Fa gairebé 40 anys que aquesta coneguda periodista va arribar a les nostres vides. Als anys 80, es va convertir en una de les grans comunicadores de la seva generació, i tot gràcies a la gran tasca que va fer en alguns dels principals programes de ràdio i de televisió.

Imatge d'Isabel Gemio posant a un photocall
Isabel Gemio ha estat una de les presentadores més exitoses del país | Europa Press

No obstant això, des de fa uns anys, Isabel Gemio ha estat pràcticament desapareguda de les nostres vides. Però, impulsada pel seu afany de superació, la locutora no s'ha donat per vençuda i ha decidit anar  pel seu compte.

Fa aproximadament dos anys, aquesta coneguda presentadora de ràdio i de televisió va decidir obrir el seu propi canal de YouTube, on realitza entrevistes a diverses cares conegudes del nostre país.

Ara, Isabel Gemio ha deixat molt clar que no està disposada a fer les paus amb un dels seus companys de professió. I és que, des de fa uns anys, aquests dos periodistes han tingut una relació una mica complicada.

Isabel Gemio, ni perdona ni oblida

Isabel Gemio no està disposada a perdonar un dels presentadors més importants de la televisió del país. I és que, fa un temps, va passar una cosa entre ells que a la locutora li està costant deixar enrere.

No és un secret per a ningú que tant Jorge Javier Vázquez com la seva companya de professió no es poden ni veure. Des de fa uns quants anys, tots dos han aprofitat totes les oportunitats que se'ls ha posat al davant per parlar d'una manera poc amigable l'un de l'altre. L'enemistat és tan forta que, cada vegada que ha pogut, el presentador de Sálvame ha llançat públicament algun dard enverinat contra Isabel Gemio.

Foto de Jorge Javier Vázquez de perfil.
Isabel Gemio declara la guerra a Jorge Javier | Telecinco

Una de les polèmiques més sonades entre aquests dos professionals de la comunicació es va produir l'any 2014. En aquell moment, el de Badalona es va convertir en el presentador oficial del programa Hay una cosa que te quiero decir.

En ell, igual que passa en l'actual format de Telecinco, Déjate Querer, les persones hi assistien per donar una sorpresa als seus éssers estimats, per demanar perdó a un amic o per buscar respostes a les incògnites de les seves vides.

En una de les entregues, Jorge va entrevistar 'La Gran Sara', un transformista que va anar al programa per explicar la seva història personal.

▶️ Vídeo del dia

Durant moltes dècades, aquesta persona va optar amagar la seva orientació sexual i va decidir compartir la seva vida amb una dona amb qui va tenir dos fills. Però, el que més va sorprendre Vázquez del seu relat va ser assabentar-se que, anteriorment, 'La Gran Sara' havia anat al programa d'Antena 3, Lo que necesitas es amor, buscant l'ajuda d'Isabel Gemio.

Aleshores, la locutora i presentadora de Televisió intentava ajudar els seus convidats a trobar la seva ànima bessona o, com va passar en aquest cas, a recuperar un amor perdut.

El presentador català, Jorge Javier Vázquez
El presentador es va burlar del treball d'Isabel Gemio | GTRES

Tan aviat com va sentir el nom d'aquest conegut format, el presentador de Telecinco no va poder evitar llançar un dard enverinat a la seva rival. «De veritat la teva dona es pensava que Isabel Gemio podia solucionar-li la vida?», li va preguntar al convidat entre rialles.

Des de llavors, la relació entre Isabel Gemio i el seu company de professió ha estat irrecuperable. De fet, en una ocasió, l'extremenya va carregar contra el programa i va titllar aquest de ser «un circ de grolleries» i als col·laboradors de ser «uns impúdics».

L'última vegada que Jorge va carregar contra la seva enemiga pública va ser després de l'emissió de la sonada entrevista que Gemio va fer a María Teresa Campos al seu canal de YouTube.

«Ella no ha deixat la professió. La professió l'ha deixat a ella. Si veiéssim ara programes d'abans d'Isabel Gemio,  és que ens posaríem les mans al cap de com era d'afectada, de poc natural, de la seva manca d'espontaneïtat».