Primer pla d'Ana Soria amb ulleres de sol

Ana Soria pren una decisió dràstica després de saber que Enrique ha estat amb Paloma

A la jove no li ha agradat que Enrique Ponce s'hagi reunit amb la seva exdona

Ana Soria i Enrique Ponce feia mesos que estaven allunyats dels focus, però un nou canvi a la seva vida els ha tornat a posar al punt de mira. I tot per la incertesa que gira al voltant del torero.

Enrique Ponce va decidir retirar-se temporalment de les places de toros després d'anunciar que Paloma Cuevas i ell se separaven i que havia començat una relació amb Ana Soria.

Aleshores el destre es va mudar a Almeria per a ser a prop de la seva nòvia i gaudir del temps lliure i «de les petites coses de la vida». El boom mediàtic va ser tan gran que va provocar que tots dos s'eliminessin les xarxes socials.

Ana Soria i Enrique Ponce passejant
La relació d'Enrique Ponce i Ana Soria va revolucionar els mitjans per la gran diferència d'edat que es porten | Instagram

Afortunadament, el temps ho cura tot, i Enrique Ponce torna a tenir ganes de tornar a les arenes. Després de dies d'especulacions i d'incertesa, s'ha confirmat que el destre molt aviat començarà una gira per Llatinoamèrica.

Dissabte que ve el tornarem a veure amb el vestit de llums i demostrant el que val. La primera parada serà a Mèxic, a la plaça de toros Monumental d'Aguascalientes.

I ho farà acompanyat de bons amics, entre els quals hi ha José Tomás, amb qui té una relació molt estreta.

Paloma Cuevas parla amb Enrique Ponce

Però aquesta gira de comiat, que comença la setmana que ve, no només ha portat bones notícies a Enrique Ponce. El torero sap que estarà molts dies fora, per la qual cosa no podrà veure les seves filles durant un període bastant llarg.

Així doncs, no ha tingut més remei que tenir el vistiplau de Paloma Cuevas. L'empresària, amb qui va tenir una conversa distesa, recolza la nova i última gira del torero.

Enrique Ponce i Paloma Cuevas en un esdeveniment públic
Enrique Ponce va parlar amb Paloma Cuevas per a saber si li semblava bé que se n'anés de gira a Mèxic | GTRES

Segons la revista 'Semana', Paloma no va dubtar a expressar-li que «per a ella, no hi hauria cap problema».

Però el gir dels esdeveniments aquesta vegada l'ha protagonitzat Ana Soria, que, quan es va assabentar que Enrique havia parlat amb la seva ex, va prendre una decisió dràstica.

Ana Soria pren una decisió dràstica

Tot i que després de més de vint anys de matrimoni es van separar, Enrique Ponce i Paloma Cuevas segueixen tenint relació. I tot per les filles que tenen en comú.

I això sembla que no fa gaire gràcia a l'actual parella del torero, Ana Soria. La jove ha decidit deixar temporalment els estudis i acompanyar Ponce en aquesta gira de comiat.

Muntatge de fotos d'Enrique Ponce i Ana Soria
Ana Soria acompanyarà Enrique Ponce a la gira per Llatinoamèrica | Catalunya Diari

Més d'una vegada, la universitària ha confessat que ho passa molt malament quan veu el seu nòvio en una plaça de toros. No obstant això, aquesta vegada viatjarà a Mèxic amb ell.

El veritable motiu del retorn

Enrique Ponce és molt estimat a la ciutat de Mèxic. «Allà el tenen com una llegenda», asseguren fonts properes al torero. No obstant això, hi ha rumors que assenyalen quin podria ser el veritable motiu d'aquesta gira fora d'Espanya.

Tot i que també té pensat acomiadar-se de les places espanyoles, la falta de diners hauria estat el principal motiu de tornar a l'estranger. «Els problemes econòmics que té podrien haver estat claus a l'hora de prendre la decisió de tornar a les arenes», deixa anar la revista 'Semana'.

Pla general d'Enrique Ponce amb el rostre seriós i dins d'una plaça de bous
Els problemes econòmics podrien ser el motiu del retorn d'Enrique Ponce a les arenes | Europa Press

Després de la revolució que va viure quan va sortir a la llum la relació amb Ana Soria, el torero amb prou feines ha fet declaracions als mitjans. Així doncs, no s'espera que aclareixi els rumors que fa setmanes que acaparen les portades de les revistes.

Només queda desitjar-li bona sort en la tornada a les arenes.