Ana Soria es pronuncia després de la seva primera discussió amb Enrique Ponce

La jove segueix defensant el seu amor amb el torero

Ana Soria en una terrassa
Ana Soria s'ha pronunciat per primera vegada després de la comentada esbroncada amb Enrique Ponce | Instagram @anasoria.7

Ana Soria s'ha convertit aquest estiu en una de les grans protagonistes de la premsa del cor. La jove d'Almeria saltava a la fama fa algunes setmanes després de confirmar-se una de les notícies més sorprenents dels últims anys, i és que ella era el motiu de la ruptura entre Enrique Ponce i l'empresària Paloma Cuevas. La parella portava 24 anys de matrimoni i tenen dues filles en comú. 

Des que es va fer pública la nova relació del torero amb Ana Soria, cap dels dos ha dubtat en mostrar a través de les xarxes i davant dels mitjans de comunicació com de gran és l'amor que senten l'un per l'altre. «El cor més noble que he conegut mai. T'estimo (més que ahir i menys que demà)», escrivia Ana Soria en la primera publicació que va fer al costat de Ponce. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El mar y tú

Una publicación compartida de Ana (@anasoria.7) el

Primera discussió de la parella

De la mateixa manera que passa en totes les històries d'amor, pot ser que a vegades es visquin alguns moments de tensió. Segons publica 'La Razón', diverses persones van ser testimoni de la primera esbroncada entre Ana Soria i Enrique Ponce, que va tenir lloc fa pocs dies en una platja del Cabo de Gata (Almeria). 

«Els vaig veure als dos molt nerviosos, no van saber controlar-se i van saltar insults i retrets. Inclús el nom de Paloma Cuevas va sortir a la llum, pel que puc entendre que alguna cosa relacionada amb l'exparella del torero pot ser la causa principal de l'enfrontament. El rostre de la noia era un poema, semblava que hagués plorat i se la veia molt afectada», assegurava un dels socorristes de la platja. 

No obstant això, la jove va publicar uns dies després a les seves històries d'Instagram una bonica imatge de la costa d'Almeria a la que va acompanyar de la frase: «Dies de calma». És evident, doncs, que si hi va haver aquesta esbroncada, ja ha quedat en res. El torero ha deixat clar que és molt feliç al costat de la jove i que amb ella està descobrint de nou què és l'amor. 


Comentaris

envia el comentari