Imatge d'Ana Soria i Enrique Ponce passejant per Nimes, França

La multa que pagarà Ana Soria per conduir sense carnet junt amb Enrique Ponce

El judici ràpid es va celebrar el passat dilluns, 1 de febrer, en el qual la jove es va conformar amb la pena de multa que va imposar el fiscal


Per fi, coneguda la sentència, finalment el Jutjat d'Instrucció número 5 d'Almeria ha imposat el pagament d'una multa econòmica de 1.440 euros a Ana Soria, l'actual parella del torero Enrique Ponce, per conduir sense el degut permís de conduir.

Fonts del Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia (TSJA) han informat que el judici ràpid es va celebrar el passat dilluns, 1 de febrer, i en aquest mateix, la jove d'Almeria es va conformar amb la pena de multa que va imposar el fiscal. «Conduïa sense carnet i la condemna és per un delicte contra la seguretat del trànsit», han afirmat des de l'alt tribunal andalús públicament.

Així mateix, fonts de la Fiscalia han destacat que l'estudiant de dret va mostrar la seva conformitat immediata en veure que el fiscal reduís la seva petició inicial en un terç del total, en reconèixer aquesta, el delicte que va executar a l'hora de circular sense estar en disposició del carnet de conduir obligatori. Un delicte que atempta contra la seguretat viària per conduir sense el carnet reglamentari.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Per tant, la pena final consisteix en el pagament d'una multa de vuit mesos, o també entesa en l'aportació d'una quantitat diària de vuit euros, que suposen un total de 1.440 euros. Així, són diferents les persones les que corroboren que la d'Almeria anava conduint sense el carnet mentre que la seva parella, Enrique Ponce, l'acompanyava de copilot durant el viatge.

Sense imaginar-ho, mentre conduïa, en arribar a una rotonda es va trobar amb un control policial que li va donar 'l'alt'. «Es van posar nerviosos i, ràpidament, van intercanviar els seus seients (...). En aquest moment, Enrique els va oferir als agents el seu DNI, però ells van sol·licitar el d'ella perquè sabien que era la que estava al volant en el moment de rebre l'alt. Comproven que no té carnet de conduir (i mai ho ha tingut) i és detinguda i portada a comissaria. S'enfrontarà a un judici ràpid», han detallat en el programa de 'Viva la vida'.

Ana Soria qualificava de 'mentides' les informacions que la involucraven en el cas

Fa tot just uns dies, la jove negava el que havia passat a 'Sálvame' a través d'un testimoni recollit per una de les redactores del programa, qui li preguntava si era cert que havien detingut Enrique i a ella fa uns dies per conduir el seu cotxe sense carnet, al qual ella responia, «no, la veritat que no, és que no sé què més dir-te. La veritat és que moltes vegades s'inventen tot, que jo ja no entro en aquestes coses, així que si us plau, ja per aquests temes no... No sé què et deuen haver explicat, però vaja, que en qualsevol cas no sé de què em parles», afegia la jove per matisar.

A això, la d'Almeria assegurava que justament aquell matí, tant el seu noi com ella, van estar passejant tranquil·lament al gos que tots dos tenen en comú: «I no hem agafat cap cotxe. Així que improbable», afegia. Ara, la situació ha fet un gir de 180 graus i hem pogut conèixer com l'estudiant de dret ha assumit davant el jutge la seva culpa en el que ha passat.

D'ara endavant, segur que Ana Soria s'ho pensa dues vegades abans de tornar a agafar un cotxe sense tenir la documentació necessària per poder circular legalment, ja que si no es podrà tornar a ficar en un bon embolic. De totes maneres i de moment, tant la jove com la seva actual parella, el destre, no s'han pronunciat al respecte. Romandrem molt atents dels seus pròxims passos i us anirem informant de les últimes novetats de la parelleta del moment.