Imatge d'Ana Soria i Enrique Ponce passejant per Nimes, França

La rotunda decisió d'Ana Soria per a no separar-se d'Enrique Ponce

La jove ha decidit fer un gir radical a la seva vida

La relació entre Ana Soria i Enrique Ponce va vent en popa, o a menys això sembla, ja que la jove ha decidit canviar la seva vida habitual pel torero. L'estudiant sorprenia després de renunciar a la seva beca Erasmus per a estar més prop de la seva actual parella, no obstant això, no conforme, la jove ha decidit fer un pas més.

Ana Soria ha decidit demanar el trasllat d'expedient de la Universitat de Granada a la d'Almeria, per a poder estudiar a la seva ciutat natal i poder conviure així amb el torero en el nou àtic que acaben de llogar. Al llarg d'aquest estiu, la parella ha estat convivint a Almeria, per la qual cosa la jove ha decidit abandonar Granda per a instal·lar-se definitivament a Almeria en el seu àtic de més 100 metres quadrats, tal com ha revelat la revista 'Semana'.

El seu nou niu d'amor

L'àtic està situat en una de les zones més modernes, juvenils i capdavanteres d'Almeria i sembla que es convertirà en el niu d'amor de parella durant molts mesos més. Amb increïbles vistes al Mediterrani i construït en un bloc pràcticament acabat d'edificar, la parella ha trobat en aquest àtic el lloc ideal per a construir una vida junts.

Sens dubte es tracta d'un pas molt important no sols per a Ana Soria, sinó també per al de Xiva que deixarà de viure a Madrid, on tenia fixada la seva residència habitual abans de separar-se de Paloma Cuevas. Aquest canvi també suposarà veure menys a les seves dues filles, Paloma i Bianca. Per part seva, Ana Soria deixa enrere una beca Erasmus a Polònia i diversos amics de la carrera a Granada per a poder estar prop del torero i de la seva família, que també resideix a Almeria.

Malgrat portar junts menys d'un any, la veritat és que la parella sembla anar molt de debò amb la seva relació, tant que fins i tot hi ha qui parla de plans de noces. De moment, la parella ja ha fet el pas d'anar a viure junts i deixar la vida que tenien per a apostar fort per la seva relació.