Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban a Alonso Caparrós: «No em convencen les persones que neden entre dues aigües»

La princesa del poble revela a 'Sábado Deluxe' que el seu company va enviar un missatge privat a Terelu Campos després d'haver-la criticat en televisió

L'última emissió de 'Sábado Deluxe' va suposar una de les nits més complicades per Alonso Caparrós després que Belén Esteban confessés que el col·laborador de televisió li va enviar un missatge de conciliació a Terelu Campos el mateix dia que va parlar malament d'ella. «Jo no vull estar en cap guerra. A més, és un tema que jo no tenia pensat tractar, simplement se'm va preguntar i vaig donar la meva opinió», va respondre el presentador, defensant-se de l'atac de la 'princesa del poble'.

«No em convencen les persones que estan entre dues aigües. A mi el que va passar el dissabte amb Jorge Javier i María Teresa Campos em va semblar nefast, però hi ha coses de Terelu que entenc», va respondre Belén Esteban, que no es va mostrar gaire convençuda amb l'explicació que va oferir el seu company. La madrilenya, a més, va fer al·lusió a les declaracions que va fer la col·laboradora de 'Viva la vida' en aquest programa, on va reconèixer que no entenia l'actitud d'alguns companys que la criticaven a la televisió i després li enviaven missatges.

El missatge de la polèmica

Davant això, Alonso Caparrós va decidir llegir públicament el missatge per a deixar clar que ell no estava traint a ningú amb les seves paraules. «Vaig utilitzar una intermediària perquè parlés amb ella. Li vaig dir que entenia que podia haver-la ofès i li demanava perdó per això. A més, vaig reconèixer que vaig ser sincer amb els meus sentiments i que m'agradaria que ens veiéssim per actualitzar la nostra amistat».

Caparrós també va demanar a Belén Esteban que «no caigui en el parany» i va confessar que s'havia adonat que Terelu Campos i Carmen Borrego «maniobren per darrere», però que després no tenen ni «la decència de respondre-li en televisió». Belén Esteban no se'n va poder estar i va afirmar que «decepció la que s'han emportat elles amb tu, siguem clars».

La princesa del poble va afegir que si no tenia intenció d'ofendre a la primogènita de María Teresa Campos, hauria d'haver enviat el missatge abans de fer les declaracions criticant-la i no després. Aquesta opinió de Belén Esteban va rebre el suport d'altres companys del programa com Lydia Lozano o Antonio Rossi. L'únic que va sortir en defensa d'Alonso Caparrós va ser Antonio David Flores que va afirmar que «jo sé que ets molt bo i molt bon company, però t'han donat una punyalada per l'esquena. Espero que et serveixi per a adonar-te que no són de fiar».