Confusió a les xarxes per la falsa notícia de la mort de Carmen Sevilla

L'actriu i presentadora compleix 90 anys el pròxim 16 d'octubre

Carmen Sevilla durant el X aniversari programa 'Cartelera'
Carmen Sevilla hauria complert 90 anys el pròxim divendres 16 | Gtres

Durant unes hores el desconcert s'ha apoderat de Twitter després que el periodista Iñaki Cano compartís un tuit, ara ja esborrat, sobre la mort de l'actriu i presentadora de televisió espanyol Carmen Sevilla.

L'actriu de 89 anys complirà el pròxim divendres 16 d'octubre 90 anys està ingressada en una residència a causa de l'Alzheimer que li va ser diagnosticat ara ja fa més d'una dècada. De fet, ha estat la mateixa residència qui ha desmentit la informació. Aquesta també hauria estat desmentida per diversos mitjans, entre ells la cadena 'Cope' i la directora de la revista 'Corazón qui ha dit que la famíliade Carmen assegura que l'actriu «segueix tranquil·la a la seva residència». 

No obstant això, les xarxes socials continuen plenes de missatges de confusió, entre ells molts de condol, després que diversos mitjans de comunicació s'hagin fet ressò d'aquesta notícia 'fake'.

Cinc anys internada a la residència

La històrica actriu espanyola fa cinc anys que està internada en una residència per a grans a causa del deteriorament cognitiu causat per l'Alzheimer. Amb el pas dels anys, Carmen Sevilla ja no recorda qui és ni reconeix a la seva família. No obstant això, es troba estable i està atesa pels professionals sanitaris d'una residència de grans situada a Aravaca, Madrid.

Sevilla va ser una de les màximes representants del cinema espanyol des dels anys 50 i amb l'arribada de la televisió es va convertir en un referent on va estar presentant programes fins a l'any 2010.


Comentaris

envia el comentari