Primer pla d'Ana Terradillos somrient a càmera

Ana Terradillos revela amb qui comparteix la seva vida i causa impacte

Ana Terradillos revela qui és l'home de la seva vida

Ana Terradillos ha aconseguit fer-se un forat a la petita pantalla com una de les cares més populars de Mediaset. Després de substituir Ana Rosa durant la seva absència, la periodista ha aconseguit fer-se un nom dins del món de la comunicació.

La presentadora porta tota una vida dedicada al món del periodisme i és una apassionada de la seva professió. Tot i això, Terradillos sempre ha optat per mantenir la seva vida privada allunyada de la pública. Encara que en les recents declaracions, la periodista s'ha obert una mica més al públic, revelant fins i tot amb qui comparteix la seva vida.

Ana Terradillos s'obre com mai

La periodista va demostrar el gran bagatge que té davant els mitjans de comunicació quan es va aventurar a omplir el buit que deixava Ana Rosa. Segons ha revelat Terradillos per a Diez Minutos, Ana Rosa sempre estarà agraïda per confiar-hi per posar-se al davant del programa.

«Em va fer respecte substituir 'La reina dels matins', un repte enorme, tenint present que estava malalta i que volíem que tornés, això significava que estava bé. Sempre li estaré agraïda per donar-me l'oportunitat», confessa per a l'esmentada revista.

D'aquesta manera, la periodista reconeix que va ser un gran repte professional posar-se al comandament d'un programa com és El Programa de Ana Rosa.

Ana Terradillos a 'El programa de Ana Rosa'
Ana Terradillos confessa qui ocupa el seu cor | Mediaset

I encara que hi va haver moments complicats, sempre va trobar el suport dels seus. Sobretot, el de Jorge, el seu marit. Ana és molt cautelosa a l'hora de parlar de la seva vida privada, però sí que ha volgut mostrar com n'és d'important per a ella.

El marit d'Ana es dedica a un món molt diferent del d'ella, però la presentadora confessa que ell ha estat un gran suport aquests mesos. A més a més, tots dos comparteixen la mateixa passió pel món del periodisme, cosa que molt pocs esperaven.

«Ell és galerista d'art, una persona a qui l'encanta el món del periodisme. Està molt orgullós del que faig, i jo del que fa ell. Resulta un suport fonamental en moments complicats, m'ajuda molt i estic molt contenta amb ell», confessa.

Fa més de 30 anys que el galerista està dedicat al món de l'art i és el propietari d'una de les galeries més notòries de Barcelona. Per la seva banda, Ana porta una extensa carrera dins del món de la comunicació.

La periodista ha passat per ràdio i televisió, però Mediasetha estat qui l'ha catapultada al cim de la popularitat. Ara, la comunicadora reconeix que està vivint un gran moment, tant a nivell professional com a personal.

«El fet que visqui un moment professional molt bo, i a sobre amb tots ells, és una victòria. A més, estic acompanyada per una persona meravellosa que em recolza, el meu marit», confessa.

En l'actualitat, Ana triomfa amb la seva feina a Cuatro al día, on reconeix que també ha redescobert completament el periodisme del cor: «Em diverteix molt, hi ha successos, denúncia, busquem la polèmica... i una part de club social que m'ha conquerit», confessa.

El Nadal de la presentadora de Telecinco

Ana Terradillos es defineix com una dona molt familiar, i en aquestes dates tan assenyalades té clar que pensa estar a casa amb els seus. «Som d'estar a casa, al meu pare li encanten aquestes dates i hem passat uns quants Nadals a Belén. El meu germana tampoc té nens. Som quatre gats, els meus pares, ella i jo. El meu noi les passa amb la seva mare, que és molt gran», revela.

La periodista afronta un 2023 ple de nous projectes a la televisió després de renovar el seu contracte de llarga durada amb Mediaset.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp