Primer pla de María José Campanario somrient.

María José Campanario sap per què Belén Esteban s'ha apropat als seus

Campanario, sense paraules després de conèixer l'últim moviment de Belén

María José Campanario sempre ha tingut Belén Esteban com una de les seves enemigues més grans. I és que la de Paracuellos no ha deixat tranquil el matrimoni format per l'extorer i l'odontòloga fins fa poc.

Va canviar d'actitud quan la seva filla Andrea Janeiro li va fer un ultimàtum. Alhora, li va deixar clar que li prohibia de manera contundent treure-la a la palestra i especialment ficar-se amb el marit de María José Campanario.

Belén Esteban va recollir el guant i la seva guerra aferrissada contra María José Campanario i el seu marit ha anat a menys amb el pas del temps.

I el que és més curiós, ara la 'princesa del poble' ha tret la cara per un dels membres del clan Janeiro. Un està participant en un reality que s'emet a la cadena on treballa des de fa molts anys.

María José Campanario no esperava aquest acostament de la seva enemiga

Belén Esteban, que ha seguit atentament les evolucions de Pesadilla en el Paraíso, i especialment el concurs de Víctor Janeiro, germà de Jesulín d'Ubrique, ha donat la campanada en ple directe.

Belén Esteban a plató
Belén Esteban ha deixat tothom sense parla en confessar el seu favorit al reality | Mediaset

I és que tot ha passat en qüestió de segons quan la madrilenya enviava un missatge mirant a la càmera. I sense pensar-s'ho dues vegades, aquesta ha donat suport al cunyat de María José Campanario deixant atònits tots els presents.

La veritat és que les seves paraules no han deixat ningú indiferent. I encara menys a María José Campanario, que tot i que ella ha mantingut un perfil baix que agrada a la castellonenca, li ha agafat per sorpresa.

Parlem d'un al·legat a favor d'un dels finalistes de Pesadilla en el Paraíso que ha estat un dels més destacats del reality.

El concursant que més es mereix guanyar Pesadilla en el Paraíso

El cas és que el final del reality és a tocar. I tot i no ser un format que s'hagi comentat massa en un programa com Sálvame, aquest dilluns tot ha canviat.

El programa de La Fàbrica de la Tele ha volgut que els col·laboradors opinessin en aquesta nova versió de Sálvame Naranja Plus per a tots aquells subscriptors de la plataforma de pagament, Mitele Plus.

Foto de Víctor Janeiro a 'Pesadilla en el paraíso'
Víctor Janeiro ha estat lloat per la de Paracuellos per la seva actuació a 'Pesadilla en el Paraíso' | Mediaset

El final de Pesadilla en el Paraíso és imminent i la dona de Miguel Marcos té força clar el seu guanyador.

«Vull que guanyi el concurs Víctor Janeiro, crec que és l'únic que s'ho ha treballat i que ha treballat» exposava la tertuliana fa unes hores.

Belén Esteban lloa el familiar de María José Campanario

Víctor Janeiro, Daniela Requena, Bea Retamal i Iván Molina es juguen aquest dimecres la victòria a Pesadilla en el Paraíso. I la madrilenya no es tallava per defensar el seu excunyat a Sálvame i li donava tot el suport.

La veritat és que la col·laboradora considera que el cunyat de María José Campanario és el que concursant que més ha treballat a la granja gaditana.

I és que el germà de Jesulín no ha tingut problemes a fer la feina bruta dins del reality. Per exemple, matinar com el que més per fer certes tasques de la granja: «És per justícia i ho dic de tot cor», ha dit la madrilenya.

Belén no volia barrejar temes personals a l'hora de jutjar el seu concurs perquè «no hi té res a veure» i recalcava el següent. «S'ha d'endur el premi», ha afirmat contundent. Per si no n'hi hagués prou, Esteban admetia que Beatriz Trapote ha ajudat molt que avui estigui a la final: «Crec que hi ha tingut molt bona defensa», finalitzava l'enemiga de María José Campanario.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp