Imatge de Luis Cepeda

Cepeda confirma els rumors dies després de la ruptura de la catalana Aitana

Luis Cepeda dona una gran notícia als seus seguidors

Cepeda ha donat una bona notícia als seus seguidors dies després que se sabés que la seva ex ha trencat amb la seva parella. El gallec i la catalana van iniciar un romanç el 2017, quan tots dos van coincidir a Operación Triunfo. El seu va ser un amor breu, però els va deixar marcats per sempre.

Ara, coincidint amb la ruptura sentimental del seu ex, Luis ha confirmat els rumors que han estat circulant des de fa temps. Centrat en la seva carrera musical, Cepeda anunciava la data de la seva nova gira pel país.

Cepeda es llança a la carretera després de la ruptura

Cepeda continua disposat a fer-se un lloc al món de la música. L'artista gallec no ha tingut una carrera gaire exitosa, però els seus seguidors no són pocs. Va ser el passat mes d'octubre quan va llançar el seu nou treball sota el nom de Sempiterno.

És un àlbum a l'interior del qual es troben temes que han sonat amb força com Pastillas rosas, Nené o Tus Aviones. Amb la seva feina acabada de treure del forn, els seus fans esperaven amb ganes l'anunci de la seva nova gira. Resulta tota una oportunitat per poder veure Cepeda en directe i gaudir dels seus èxits musicals.

Aitana i Cepeda
Cepeda dona una bona notícia després de la ruptura d'Aitana i de Miguel Bernadeau | Europa Press

La confirmació ha trigat a arribar, però finalment Cepeda ha anunciat el seu 'tour'. Ho feia només dies després que saltés la notícia de la ruptura sentimental entre Aitana i Miguel Bernardeau. La catalana ha acaparat gran part de l'interès mediàtic i el seu ex ha esperat que les aigües es calmessin.

Mitjançant les xarxes socials, Luis ha publicat la llista de les 18 ciutats que visitarà a partir del 24 de febrer. La gira arrencarà a Madrid i passarà per Pamplona, Saragossa i San Sebastián, entre d'altres. El punt final als seus concerts serà el 25 de maig a Ciutad Real.

Les entrades ja estan a la venda perquè els seus seguidors l'acompanyin per la geografia espanyola. Les reaccions no han trigat a arribar i els fans es mostren desitjosos de veure'l sobre l'escenari, tot i que falten algunes ciutats. De moment, es tracta d'una primera llista de concerts que pot ser ampliada, com així ha anunciat el mateix Cepeda a Twitter.

Cepeda prefereix quedar-se totalment al marge

L'ex d'Aitana prefereix seguir la seva carrera professional allunyat de la repercussió mediàtica que la ruptura de la catalana ha generat. Fa anys que la seva relació va acabar i, encara que li té un gran afecte, ell té una nova vida.

Cepeda està centrat en la seva música i no vol saber res de la premsa rosa. De fet, més d'una vegada s'ha mostrat descontent quan li han preguntat per l'exconcursant. «Ja han passat quatre anys», manifestava una mica cansat que sempre li preguntin per Aitana.

Tot i això, encara li té un gran afecte i és conscient que la seva història d'amor va ser molt seguida pels fans d'Operación Triunfo. Ser un personatge conegut fa que la premsa es preocupi per la seva vida personal, però Cepeda té clar que la seva passió és la música.

«Aprens que no t'importi el que diguin, tu vols ser artista i parlar de música, passes olímpicament i tires endavant», va explicar.

Sobre si els seus temes tenen relació amb les seves històries d'amor, Cepeda afirma que sempre hi ha alguna cosa íntima a les seves lletres. Això no obstant, no fan referència a ningú en concret, més aviat als sentiments que va experimentar en aquells moments.

Així, tots esperen amb ganes tornar-lo a veure sobre l'escenari i entonar amb ell els seus nous èxits i alguns dels seus 'hits'.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp