Foto de Makoke

Makoke pren una mesura desesperada per a recuperar el que va perdre

Makoke està a punt per tornar al centre de la polèmica

Makoke ha pres la decisió i s'ha enfrontat a un dels polígrafs més polèmics dels darrers temps. La col·laboradora de televisió s'ha aventurat a fer un pas més enllà i ha acudit al plató que tant de mal li ha fet. L'ex de Kiko Matamoros s'ha enfrontat a les preguntes de Conchita, on ha parlat sobre els seus problemes econòmics o la futura boda de la seva exparella.

Tanmateix, sembla que la polèmica està més que servida, ja que Makoke i el seu entorn ha rebut un missatge per part d'algú molt proper a Kiko. Diego Matamoros ha estat molt contundent en conèixer que l'exparella del seu pare ho volia explicar tot.

Makoke rep el missatge de qui menys espera

Han passat més de tres anys de la ruptura de Kiko Matamoros i Makoke, però fins avui dia han continuat amb una guerra oberta als platós de televisió. Tots dos són els col·laboradors estrelles de diversos programes de Telecinco i això fa que continuïn enviant-se indirectes l'un a l'altre. Malgrat que tots dos han aconseguit refer la seva vida sentimental, sembla que encara tenen diversos assumptes pendents.

Makoke
Makoke ho explica tot. | GTRES

Ara, Makoke pensa continuar avivant la flama de la polèmica amb un incendiari polideluxe que no ha deixat indiferent ningú. Després de l'anunci del polígraf, molts usuaris han apuntat que possiblement això és per l'anunci que ha fet Matamoros. El col·laborador de Sálvame anunciava que es casaria amb Marta López i molts han titllat aquest moviment d'excusa per treure'n benefici. Aquesta ha estat una de les preguntes a què es va sotmetre Makoke, segons va avançar María Patiño.

D'altra banda, el col·laborador va connectar en directe amb el programa per reaccionar a la imminent entrevista de la seva exdona. Tot i això, Kiko s'ha mostrat molt indiferent quant a la visita de Makoke, però qui sí que ha volgut estar a favor de Kiko ha estat el seu fill, Diego Matamoros. El jove ha volgut sortir en defensa del seu pare i pronunciar-se sobre l'aparició de Makoke al Sábado Deluxe. «Ells s'ho veuran, sobretot, ella, si al final no troba res amb què treballar, cadascú es guanya com pot la vida», revelava Diego.

Primer pla de Diego Matamoros.
Diego Matamoros no entén l'actitud de Makoke. | Instagram: diegomatflo

A més, el fill de Kiko Matamoros ha volgut enviar un contundent missatge a Makoke. El jove ha assegurat que el millor per a tots seria «passar pàgina». «Ufff… m'avorreixen moltes coses. Entenc que la gent ha de canviar i evolucionar, però hi ha coses que fan olor de naftalina. Fa molts anys que el meu pare està amb la Marta i crec que cadascú ha de passa pàgina i ser feliç», sentenciava.

Makoke parla sobre els seus problemes econòmics

No hi ha dubte que Makoke no pensa deixar-se res al tinter. La col·laboradora està disposada a pronunciar-se sobre totes les polèmiques que l'han envoltada durant els darrers temps, especialment, sobre els seus problemes econòmics.

Segons va revelar fa uns mesos, ella mateixa estaria fent front a grans deutes amb Hisenda: uns autèntics maldecaps. A més, segons va transcendir a la premsa, Makoke continua arrossegant un deute d'11.200 € per un judici perdut contra la difunta Mila Ximénez.

Tal com havia revelat Patiño, l'ex de Kiko Matamoros no ha vetat cap tema i ha parlat sobre la boda de Marta López amb Kiko. És un tema molt polèmic, ja que, si alguna cosa molesta Kiko, és que la seva exdona es pronunciï sobre la seva parella actual.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp