Primer pla de Pablo Urdangarin durant un partit d'handbol

Pablo Urdangarin, polèmic: filtren on viu de Catalunya i se li llencen a sobre

Pablo Urdangarin s'ha convertit en el centre de totes les mirades

Pablo Urdangarin ha tornat a generar una gran polèmica després de mostrar l'espectacular habitatge on resideix actualment. Després de la tensió que es respira a casa dels seus pares, tot apunta que el jove ha decidit posar una mica de distància.

El darrer 13 de desembre, els mitjans de comunicació del nostre país es van fer ressò de la darrera informació que Monarquía Confidencial va compartir amb tots els seus lectors. Segons aquest mitjà digital, Cristina i Iñaki van tornar a tenir una forta discussió per temes econòmics en plena disputa legal pel seu divorci.

Tal com ha transcendit a la premsa, l'Audiència Provincial de Palma ha sol·licitat al Govern Balear el reemborsament dels 200.000 € que els pares de Pablo Urdangarin van pagar de més en concepte de responsabilitat civil pel cas Nóos. Tot apunta que l'exduc de Palma no estaria gaire conforme amb què la seva dona encara es quedés amb els 68.479 € que li corresponen. Tot i això, la Justícia ha rebutjat la seva petició i sembla que aquesta decisió hauria desencadenat en una forta discussió telefònica entre els pares de Pablo Urdangarin.

Ara, aquest jove esportista s'ha tornat a convertir en notícia després de sortir a la llum la increïble casa on resideix des de fa un temps.

Muntatge de Iñaki Urdangarin i el seu fill Pablo
Pablo Urdangarin es refugia a Catalunya per allunyar-se del conflicte dels pares. | Catalunya Diari

Pablo Urdangarin viu envoltat de luxes

Pablo Urdangarin sempre s'ha caracteritzat per ser un dels Borbons més estimats de la família reial. De fet, la seva educació davant de la premsa i la seva discreció l'han convertit en un dels membres més admirats. Tanmateix, això podria estar a punt de canviar després de conèixer tots els detalls de la increïble i luxosa casa on resideix a la localitat catalana de Sant Joan Despí.

Després de passar per gairebé una desena de cases, entre les quals hi ha la mansió de Pedralbes, la casa de Ginebra o La Zarzuela, tot apunta que Pablo Urdangarin ja ha trobat on vol instal·lar-se actualment. Aquest jove jugador d'handbol ha decidit mudar-se amb dos amics a un pis compartit, situat a tan sols 1 quilòmetre a peu de la Ciutat Esportiva del Barça.

Gràcies a En Blau, hem pogut veure per primera vegada on resideix el culer. Aquesta agència de notícies ha publicat en exclusiva les primeres imatges de la finca on viu actualment Pablo Urdangarin. En aquestes instantànies es pot apreciar que es tracta d'un complex de luxe, situat a la Rambla Josep Maria Jujol de Sant Joan Despí, que té una enorme piscina envoltada de diverses palmeres.

Imatge de Pablo Urdangarin amb la samarreta de bàsquet del FC Barcelona
El jugador d'handbol del Barça comparteix pis amb dos companys. | EP

Tal com es podia esperar, les polèmiques no han trigat a aparèixer. Després de veure aquestes fotografies, molts s'han qüestionat si el seu sou com a jugador d'handbol és suficient per costejar aquesta despesa. No obstant això, la resposta podria ser molt més senzilla del que sembla. Una de les possibilitats seria que els pares l'estiguessin ajudant a pagar les despeses del pis ara que el Govern Balear els ha tornat els 200.000 € que van pagar de més pel cas Nóos.

Pablo Urdangarin ja es troba molt millor de la seva lesió

Pablo Urdangarin s'ha deixat veure força recuperat de la lesió que va patir fa diverses setmanes, durant un partit amb el Barça d'handbol.

Després d'haver de caminar amb unes crosses durant uns quants dies, aquest membre de la família reial que viu a terres catalanes ha tornat a mostrar la seva educació davant de tota la premsa així: ha assegurat que ja es troba «molt millor, almenys ja puc caminar, gràcies».

De la mateixa manera, ha evitat parlar de totes les polèmiques que s'han generat al voltant del seu nucli familiar, com ara el complicat divorci dels pares o els diners que la Justícia els acaba de tornar.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp