Lucía Pariente

Lucía Pariente no amaga el nou problema de salut que hi ha a casa seva

Se suma un altre cop dur a la vida de la filla de Lucía Pariente

En les últimes setmanes, Lucía Pariente ha estat testimoni de com el nom de la seva filla, Alba Carrillo, no ha parat d'acaparar titulars de tots els mitjans. I és que la polèmica que es va formar quan va sortir a la llum el vídeo del flirteig amb Jorge Pérez va ser el principi dels mals de la model.

I és que a partir de llavors, Lucía Pariente va veure que tot el focus d'atenció es posava en tots dos protagonistes. Com era d'esperar, l'assetjament mediàtic i haver de bregar diàriament amb què parlin de la teva persona va acabar per desesperar del tot l'exconcursant de GH VIP .

De fet, arran d'aquesta situació, com que la madrilenya va arribar al seu límit, va decidir que el millor era desaparèixer per un temps dels mitjans. I és que aquesta controvèrsia ja estava afectant la seva salut, per la qual cosa va prendre la dràstica decisió de cessar les seves intervencions a la televisió.

Ara, justament, en el pitjor moment personal de la madrilenya, Lucía Pariente ha estat testimoni del nou problema de salut d'un membre de la família molt important per a ella.

Lucía Pariente
El familiar de Lucía Pariente que ha acabat a urgències | Telecinco

El terrible ensurt que ha rebut la filla de Lucía Pariente

El més segur és que ni Lucía Pariente ni Alba Carrillo s'imaginaven que acabarien l'any de la pitjor manera: amb polèmiques pel mig. Per això, la model, seguint els mateixos passos que el seu company, Jorge Pérez, va decidir prendre's un respir de la televisió.

D'aquesta manera, en aquests moments, la madrilenya està allunyada de tots els mitjans i evita generar més controvèrsia de la que ja hi ha. Tot i això, en plena tranquil·litat, l'últim que s'esperava la filla de Lucía Pariente era rebre un altre cop a nivell personal.

En aquesta ocasió, el seu fill, Lucas González, ha estat el protagonista del nou cop que acaba d'aterrar a la vida de l'exparella de Feliciano López. I és que, tal com ha publicat la tertuliana de Fiesta a través del compte d'Instagram, el seu fill ha hagut d'anar a l'hospital per un problema de salut.

Això sí, que no s'estengui el pànic, doncs, pel que sembla, l'assumpte no sembla greu i tot apunta que només s'ha tractat d'un ensurt. Amb una imatge del seu fill des d'un centre de salut, així comunicava la model a tots els seus seguidors el que havia passat al nét de Lucía Pariente.

«Portem una ratxa de caigudes...», al·ludia a la caiguda que la filla de Lucía Pariente va patir fa uns mesos als passadissos de Mediaset. Tot i això, va ser un altre dels missatges de l'exconcursant de Supervivents que va fer saltar totes les alarmes. «Que arribi ja el 2023», suplicava la filla de Lucía Pariente.

La veritat és que no és per a menys que la filla de Lucía Pariente anheli que s'acabi aquest any, ja que per a ella ha estat molt controvertit. De moment, sembla que la seva polèmica amb l'exguardia civil no arriba a la fi, ja que promet ser el tema central per un temps més. Només el temps dirà de quina manera s'acabarà aquest escàndol.

El feliç cap de setmana de la filla de Lucía Pariente allunyada dels mitjans

Sens dubte, aquest ensurt ha arribat quan la filla de Lucía Pariente acaba de passar un alegre i inigualable cap de setmana al costat del petit de la casa. I és que, tal com va mostrar la madrilenya a les xarxes socials, Lucas li va fer una sorpresa.

«Ha tret diners de la seva guardiola per fer-me un regal, perquè vol que jo sigui feliç. Tinc la sort mes gran!!! És un homenet molt especial! Estic orgullosa de la seva enorme sensibilitat!», escrivia emocionada la filla de Lucía Pariente.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp