Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carmen Borrego

L'exxicot gai de Carmen Borrego té una 'bomba': el passat obscur de les Campos

Carmen Borrego va tenir un xicot que coneix tots els seus secrets

Carmen Borrego s'ha proposat seguir endavant, tot i que les últimes setmanes estan sent complicades per a la família. S'acosta la Nit de Nadal i continua sense parlar amb el seu fill José María, que l'acusa d'haver traït Paola Olmedo. Cada vegada són més els que surten en defensa de la col·laboradora, i tots coincideixen que mai no ha obrat amb mala intenció.

Carmen Borrego col·lecciona conflictes mentre José María Almoguera ha decidit no passar amb ella les festes nadalenques. El jove estarà amb el seu pare i de moment no té pensat celebrar cap sopar o dinar amb les Campos, el seu mediàtic clan. Borrego està desesperada i, per si no n'hi hagués prou, ara l'han acusat de ser una homòfoba per un comentari desafortunat.

Imatge de José Carlos Bernal i Carmen Borrego
Carmen Borrego ha trobat l'amor | EUROPA PRESS

Carmen ha vist que el seu company José Antonio Avilés estava en una sala molt misteriosa de Telecinco. En to d'humor ha dit: «Li escau força estar en una cambra fosca». Les xarxes han cremat en contra seva, fins i tot Jorge Javier Vázquez, li ha retret el gest que ha tingut.

Carmen té molts seguidors i són aquests els que l'han salvat del seu últim embolic: recorden que va tenir un xicot gai. La filla de María Teresa ha passat la seva infància a Màlaga i quan gravava el 'reality' de Las Campos es va retrobar amb els seus amics. Va ser aleshores quan va aparèixer Nano, un dels primers amors de la col·laboradora que ara està amb un home.

Borrego va recordar que un amic de la colla va morir de forma sobtada i això va fer que tots els amics s'unissin més del compte. Terelu es pensava que tot seria momentani, però ja han passat més de 20 anys d'aquell moment. «Ja veus tu, que jo era fins i tot heterosexual, jo era la parella de Carmen i ara tinc aquí el meu xicot», va explicar Nano.

Carmen Borrego ha viscut moments molt tristos

Carmen va haver de marxar de Màlaga poc després de fer els 18 anys perquè el seu pare es va llevar la vida i no podia quedar-se sola. Es va instal·lar a Madrid amb María Teresa Campos, que ja era una estrella nacional, però li faltava una cosa important. Volia recuperar la vida i els amics, per això sempre que podia s'escapava a Màlaga, a la vella casa familiar.

Carmen Borrego
Carmen Borrego sempre ha estat ben acompanyada | Mediaset

Borrego té molts records a la ciutat andalusa, allà va conèixer Nano, que actualment manté una relació amb un noi. Ell és un dels pocs que coneix tots els seus secrets, com ara com la va afectar la mort del seu amic. «A mi m'ha deixat una mica traumatitzada», confessa Terelu, que també és molt amiga de Nano.

La tieta d'Alejandra Rubio ha fet història a la televisió, primer darrere de les càmeres i ara davant. Coneix millor que ningú com funciona l'espectacle, però continua cometent errors de principiant perquè és molt natural. Mai ha intentat burlar-se de José Antonio Avilés per ser gai, simplement estava fent broma amb ell.

 

Carmen Borrego ha de solucionar un assumpte urgent

Carmen prefereix no perdre el temps a defensar-se de falses acusacions, a ella l'únic que li importa és recuperar el seu fill. Està deixant passar les setmanes perquè la situació es refredi, però tampoc no pot tardar gaire més. Una de les persones que no se'n separa és Nano, el seu exxicot que coneix els episodis més tristos de la seva carrera personal.

Borrego també compta amb el suport de les Campos, que estan convençudes que José María acabarà entrant en raó. El més greu és que el jove també ha perdut el contacte amb María Teresa Campos . S'ha separat de tota la família perquè la seva dona no se sent a gust.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp