Primer pla d'Irene Urdangarin

Una tieta d'Irene Urdangarin ja no amaga el seu vincle amb Corinna Larsen

Irene Urdangarin s'assabenta de tots els detalls

Irene Urdangarin s'ha quedat de pedra en conèixer l'inesperat vincle que uneix una de les tietes amb Corinna Larsen. I és que, després de tot l'escàndol pel divorci dels seus pares, el que menys s'esperava ara la jove era que aquesta informació sortís a la llum.

El 13 de desembre passat, el mitjà de comunicació Monarquía Confidencial va assegurar que els pares d'Irene Urdangarin van tornar a tenir una forta discussió per temes econòmics.

Irene Urdangarin amb la seva mare, la infanta Cristina
Irene Urdangarin només vol que els pares arribin a un acord | GTRES

Segons aquest mitjà, l'Audiència Provincial de Palma va sol·licitar al Govern Balear el reemborsament dels 200.000 euros que la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin van pagar de més en concepte de responsabilitat civil pel 'Cas Nóos'.

Però tot apunta que l'exjugador d'handbol no estaria gaire conforme que la seva dona es quedés amb els 68.479 euros que li corresponen, i tots dos van tenir una forta picabaralla telefònica que va acabar de la pitjor manera possible.

Ara, la família d'Irene Urdangarin torna a ser notícia després de sortir a la llum la relació que manté una de les tietes amb l'amiga especial de Joan Carles I.

Irene Urdangarin, sense paraules en conèixer tota la veritat

Irene Urdangarin se n'ha assabentat de tots els detalls sobre l'última vegada que Corinna va coincidir amb els reis d'Espanya que, aleshores, encara conservaven el títol de Prínceps d'Astúries.

A Larsen encara li queden moltes coses per explicar. Per això, a través del seu ja conegut 'podcast', Corinna y el Rey, ha continuat revelant alguns dels moments que va compartir amb la família de l'emèrit quan encara pertanyia al cercle més proper de Joan Carles.

L'alemanya ha deixat tothom amb la boca oberta amb el seu vuitè episodi, al qual ha titulat: Testarudo. La 'socialité' ha fet un recorregut per algunes de les seves fotografies preferides.

Joan Carles i Corinna
Irene Urdangarin s'assabenta de tots els secrets de la Família Reial| GTRES

Unes imatges que van ser captades a Espanya, on ella i els seus fills acostumaven a passar petites temporades. Després de relatar totes les activitats que feien al nostre país, Corinna ha revelat un secret que ha deixat Irene Urdangarin sense paraules.

I és que, en un d'aquests viatges, l'any 2006, l'amiga especial de l'emèrit va anar als Premis Laureus de l'Esport. Durant aquesta cerimònia, Corinna va tenir l'oportunitat de coincidir amb Joan Carles i amb els actuals reis d'Espanya, Felip VI i Letícia.

«El rei va veure el nen, que tindria 5 o 6 anys, i simplement s'ajup, li obre els braços, l'abraça i l'aixeca», ha assegurat la protagonista d'aquest 'podcast', deixant entreveure la relació tan especial que tenia l'avi d'Irene Urdangarin amb el seu fill menor.

Segons ha relatat Larsen, el pare de Felip VI «era molt natural en termes de demostrar el seu afecte pels meus fills, especialment per Alexander, que era tan petit en aquell moment».

A més a més, ha apuntat que «mai hi va haver cap incomoditat, ni tan sols davant dels seus fills adults», fent referència a la mare i els oncles d'Irene Urdangarin.

La reina Letícia i el rei Felip al funeral d'Elisabet II
Els oncles d'Irene Urdangarin van tenir l'oportunitat de conèixer Larsen | GTRES

Tot i això, aquesta no és la primera vegada que l'amiga especial de Joan Carles parla d'aquest moment en un mitjà de comunicació. En una entrevista amb la revista Paris Match, l'any 2020, la 'socialité' va relatar com va ser la seva trobada amb els monarques actuals.

Tal com ella va assegurar en aquell moment, aquesta trobada va ser molt «desigual». I és que, mentre que «Felip semblava avergonyit», la tieta d'Irene Urdangarin va ser «absolutament encantadora».

D'altra banda, també va fer referència a la gran complicitat que va tenir l'emèrit amb el fill menor. A més, ha assegurat que Joan Carles «no estava intentant amagar absolutament res», ja que tots els allà presents eren coneixedors de l'estreta relació que tots dos mantenien.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp