Imatge dels concursants de Supervivientes 2022

'Supervivientes', en perill després de filtrar-se el nom del seu fixatge estrella

Pròximament podrem gaudir d'una nova edició de 'Supervivientes'

Supervivientes cada cop és més a prop. Pròximament podrem viatjar fins a Hondures per veure els nous concursants competir en proves per aconseguir el premi valorat en 200.000 €. Els nous personatges hauran de lluitar fins al final i caure bé a l'audiència si es volen convertir en guanyadors.

Després de conèixer el reemplaçament que patirà la presentadora Lara Álvarez per Laura Madrueño, Supervivientes tindrà noves sorpreses per a tot el públic. En aquesta nova edició, ja hi ha diversos noms dels possibles concursants que prendran el relleu a Alejandro Nieto o Marta Peñate.

La darrera setmana vam poder conèixer per error un nou nom a Sálvame Deluxe. Un nom que ningú s'esperava i que, si fos confirmat, podria crear alguna polèmica. La planxa de Kiko Hernández ens ha portat a conèixer el fitxatge bomba de Supervivientes.

Makoke no serà una de les incorporacions de Supervivientes

Cada vegada queda menys per veure la pròxima edició de Supervivientes. Nous personatges s'hauran d'enfrontar entre ells i superar proves, com ara l'apnea, si volen arribar a la final. De moment, desconeixem quines seran les noves incorporacions d'aquesta nova entrega, però ja hi ha a l'aire algun nom.

A causa d'un error en un dels programes de la setmana passada de Sálvame Deluxe, s'ha conegut un nou nom i s'acosten grans corbes al camí. Tot ha estat quan Makoke s'ha enfrontat als cables de Conchita per respondre algun assumpte mediàtic.

Makoke
Makoke no participarà en 'Supervivientes'. | GTRES

Una de les preguntes que més polèmiques durant el polígraf ha estat la següent: «Et va vetar Kiko Matamoros per anar a Supervivientes?», li ha preguntat Jorge Javier Vázquez. «És clar, ho va dir ell, i aquest any també sembla que soc persona no grata». Pel que sembla, Makoke no serà un dels nous fitxatges pels quals ha apostat el programa. La mare d'Anita Matamoros no podrà acudir el 2023 als Cayos Conchinos per aconseguir el gran premi que tots volen.

Un error per part d'un dels col·laboradors

Kiko Hernández ha comès un greu error. El col·laborador ha filtrat per error el fitxatge estrella que té preparat Supervivientes per a la seva pròxima entrega. De fet, ell mateix ha reconegut l'error: «He ficat la pota, veus com no m'has de portar al Deluxe», deia Kiko després d'anunciar el nou personatge d'Hondures 2023.

«Es rumoreja que aquest any podria anar a SupervivientesMarta López Álamo, promesa de Kiko Matamoros». Després d'aquesta confessió pública, Jorge Javier Vázquez ha fet orelles sordes i s'ha desentès del tot: «Jo no en sé res». Tot seguit, Makoke ha fet broma comentant que «al final va amb bastó». Així feia referència al fet que primer la va vetar el seu exmarit i, ara, ho podria fer la seva parella actual, Marta.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros i Marta López es casaran en juny del 2023. | TELECINCO

Si, finalment, veiem Marta López a l'illa, podria suposar una bona oportunitat per conèixer-la de manera molt més propera. La 'influencer' es guanya la vida actualment treballant amb les seves xarxes socials i com a model internacional. Una aventura com Supervivientes podria suposar per a ella un major reconeixement públicament.

Boda a la vista

Cal recordar que el nou possible fitxatge de la pròxima edició de Supervivientes i la seva parella, Kiko Matamoros, s'han promès recentment. En un curt període de temps els podrem veure a l'altar donant-se el 'sí, vull', ja que la boda té prevista la data del 2 de juny.

Després de 3 anys junts, han decidit fer aquest gran pas per formalitzar encara més la seva relació. El tertulià i la model es casaran a la basílica de San Miguel de Madrid dels Àustries i celebraran el convit a l'hotel Mandarin Oriental Ritz. Per això, si Marta participa en el 'reality', la boda haurà d'esperar una mica més, ja que Supervivientes dura fins al juliol.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp