Elena Huelva

Elena Huelva es trenca amb la decisió que acaba de prendre la seva mare

Elena Huelva, emocionada amb un gest tan emotiu

Elena Huelva va començar el desembre anunciant que la seva salut havia empitjorat, i això la va obligar a romandre ingressada uns dies a l'hospital. Des dels 16 anys, la 'influencer' porta lluitant per donar visibilitat a la malaltia que pateix, el sarcoma d'Ewing. Ella mateixa comunicava a través d'un sincer vídeo a les seves xarxes socials que la seva malaltia s'havia complicat a la tràquea.

Imatge d'Elena Huelva al costat de l'arbre de Nadal a casa seva
Elena Huelva és a casa i ha decorat l'arbre de Nadal | Instagram

Tot i això, la setmana passada va rebre l'alta i, tal com va compartir amb els seus seguidors, va tornar a casa. Des d'allà ha penjat fotografies en què mostra la decoració nadalenca de casa seva. I és que, malgrat el complicat de la seva situació, està feliç de ser al costat de la seva família en aquestes dates.

Elena Huelva dona les gràcies pel suport que rep

La jove rep multitud de missatges d'ànim i afecte diàriament de seguidors anònims i de cares conegudes sensibilitzades amb la lluita. Elena Huelva és molt estimada a les xarxes socials per la seva actitud positiva, malgrat la malaltia que pateix i les limitacions que provoca. «Només us puc donar gràcies per tot l'afecte que he estat rebent, sempre, però aquests dies, sobretot», ha escrit en les seves últimes publicacions.

«Continuem lluitant per la investigació i la inversió en aquesta malaltia tan terrible com el càncer, el sarcoma d'Ewing». Un desig que Elena demana en veu alta per aconseguir que el càncer serà una malaltia prevenible. La jove sol actualitzar com es troba a xarxes socials, Twitter i Instagram, per mantenir així contacte amb els seus seguidors.

La jove comparteix el seu dia a les xarxes socials

Elena Huelva, en la seva última publicació, ha compartit dues imatges molt emotives. Apareix amb la seva mare, que s'ha tatuat el nom de la seva filla a l'avantbraç. A la segona fotografia apareixen abraçades i tombades al llit.

Elena ha escrit a Twitter: «Avui la millor de les millors ha aparegut amb Elena tatuat a la pell, la meva 'mami'. T'estimo, sempre juntes». Un gest d'amor, un altre més, de la persona que la va portar al món fa dues dècades i està lliurada a cura de la seva filla més ara en aquests moments.

El tuit d'Elena Huelva en pocs minuts ha rebut centenars de comentaris i són molts els que celebren l'emotiu gest. «Ja et portava tatuada des que et va sentir per primera vegada dins d'ella, més profundament i eternament del que puguis imaginar. Ara ho ha posat sobre la pell perquè també sigui visible als ulls», escriuen.

Elena, agraïda a la persona que li va donar la vida per deixar escrit el seu nom a la pell, també li ha dedicat un afectuós missatge. «Gràcies mare, gràcies per tot, per estar sempre amb mi, per fer dels bons moments millors i dels dolents no tan dolents. Ets increïble, t'estimo moltíssim», li dedicava.

Aquest cap de setmana Elena va sortir a passejar i al cinema

Divendres passat la jove va sortir a fer una passejada. «Després de molts dies sense sortir al carrer, avui he fet una passejada, i a més ha sortit el sol», deia. Durant el cap de setmana també va anar al cinema a veure la pel·lícula Avatar i fins i tot va comprar-se unes crispetes.

«No m'ha pogut agradar més, una passada, la veritat», escrivia a Instagram en una història mentre veia la pel·lícula. Elena Huelva s'ha declarat molt fan d'Avatar i ha expressat que no s'ha volgut perdre l'estrena de la segona part de la pel·lícula dirigida per James Cameron.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp