Pla de perfil de Jesús Vázquez amb el rostre seriós

Les audiències d'ahir de Telecinco confirmen el fracàs de Jesús Vázquez

Telecinco segueix sense tenir èxit amb les audiències

Jesús Vázquez es va posar al capdavant del programa The Barchelorette: Para toda la vida. Es tracta d'un èxit d'espai televisiu que ha triomfat en altres països com ara Alemanya o Austràlia. Tot i això i veient les audiències d'ahir, a Espanya no ha calat tan profund com s'esperava.

Telecinco no para de sorprendre quan queden pocs dies perquè s'acabi l'any. Tot i això, continua sense tenir èxit amb l'audiència malgrat apostar per un programa que ja va obtenir molt d'èxit en altres països de tot el món.

Les audiències d'ahir parlen per elles mateixes

No obstant això, la història de Sheila Martori no acaba de convèncer els espectadors, que ho van demostrar amb les audiències d'ahir. La seva estrena el darrer dilluns tampoc no va ser res ressenyable, van tancar el primer capítol amb un 8,7 % de quota de pantalla. En contra seva, va liderar Antena 3 amb la sèrie Hermanos que va tenir més del 15 %.

Va passar el mateix amb les audiències d'ahir, Antena 3 va tornar a liderar amb aquesta sèrie amb un 16,1 %. Per contra, Para a toda la vida només va rebre un 6,9 % en el seu segon capítol, que va estar ple de cites, enfrontaments entre pretendents i molts dubtes per part de la protagonista a qui han de conquerir. Una gimcana per amor amb aigua freda i fang pel mig, un partit amb postfesta i una cita molt especial en una vinya van ser només algunes de les seqüències.

Jesús Vázquez amb Sheila Martori durant la presentació de 'Per tota la vida'
Els protagonistes del programa no es poden creure les audiències que van tenir anit. | GTRES

Tanmateix, les audiències d'ahir van decidir i van tornar a fer líder Antena 3 una nit més. Telecinco va canviar el debat de la Isla de las Tentaciones per dimarts perquè pensava que el nou programa li faria front a la popular sèrie de la competència. Tot i això, no ha estat així i tampoc ha obtingut els bons resultats que es podria esperar Mediaset.

Les audiències d'ahir vaticinen un nou fracàs de la cadena

Encara no s'ha acabat l'any i tot l'equip de la cadena continua lluitant per millorar les audiències. En aquest nou intent, ahir a la tarda es va escurçar l'emissió del programa de Jorge Javier per emetre dos nous concursos: 25 palabras i Reacción en cadena.

Dos concursos que s'emetien a la mateixa franja que el programa de Sonsoles, al qual no han aconseguit superar. Y ahora Sonsoles va aconseguir un 12,4 % d'índex d'audiència, mentre que 25 palabras en va aconseguir un 11,5 % i l'altre, un 7,5%.

Sheila Martori i els participants del programa 'Para tota la vida'
El segon capítol tampoc va agradar a l'audiència d'anit. | Mediaset

Tanmateix, cal recordar que no ha estat un any fàcil per a Telecinco. El seu programa estrella, Sálvame, s'aguanta per un fil per al 2023 sense saber què hi passarà. A més a més, una de les seves millors presentadores, Carlota Corredera, no té cap projecte nou des que van cancel·lar ¿Quién es mi padre?

D'altra banda, Sonsoles Ónega va fitxar per Antena 3 i li fa la competència cada dia a Sálvame a les tardes amb Y ahora Sonsoles. Ara, Toñi Moreno està a punt de signar amb Rádio Televisión Española perquè també s'havia quedat sense projectes a la corporació des de la cancel·lació de Déjate querer.

A sobre, Lara Álvarez va anunciar que es prenia un descans després de la seva última connexió a Pesadilla en el paraíso. Per tant, Laura Madrueño serà la presentadora de Supervivientes des d'Hondures.

Telecinco també va intentar pal·liar la competència amb nombrosos canvis, nous programes a la graella i noves sèries en obert com ara Café con aroma de mujer. No obstant això, tots els intents han estat en va i només l'han portat a recular i cancel·lar.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp